FOTO: Cum arată și cu ce se ocupă Ana Geoană, sexy fiica lui Mircea Geoană

Mircea Geoană și soția sa, Mihaela, sunt părinții a doi copii, Ana și Alexandru Geoană. Frumoasa fiică a secretarului general adjunct al NATO nu locuiește în România, ci în SUA. Tânăra trăiește „Visul American". 

20 mai 2023, 17:44

Ana Geoană locuiește de ani de zile în Los Angeles, alături de logodnicul ei, Garett Cayton, un american pe care l-a cunoscut în timpul facultății.

Într-un interviu oferit de către Mihaela Geoană, s-a aflat faptul că Ana Geoană lucrează ca nutriționist în SUA. Ea ajută oamenii să-și schimbe stilul de viață prin alimentație, dar și mișcare.

De asemenea, Ana mai colaborează cu celebra Anastasia Soare, fondatoarea companiei „Anastasia Beverly Hills”, într-un proiect concentrat pe zona de sănătate.

„Ana a făcut un interviu cu Anastasia Soare… A început un proiect de viață sănătoasă! Este coach, antrenor, s-a acreditat în studii de nutriție și de pilates și chiar are niște testimoniale…

Unul este de la primul ei client și este atât de drăguț, spune că i-a schimbat viața. Nu face dietă, dar îți programează sau te îndrumă să îți schimbi niște obiceiuri astfel încât să îți schimbi stilul de viață”, a comentat Mihaela Geoană, la Prima TV.

Unde va face nunta Ana Geoană

În urmă cu un an de zile, Ana Geoană și partenerul ei, Garett Cayton, s-au logodit. Cei doi au organizat petrecerea la Palatul Mogoșoaia, într-un cadru spectaculos. Nunta va avea loc la Veneția.

„Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei.

Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească cum să fie nunta”, a povestit Ana Geoană, pentru OK Magazine.