Fiica lui Mircea Geoană, viață de lux în America. Cum a fost surprinsă Ana la o petrecere exclusivistă, la care a participat toată crema milionarilor de peste Ocean

Fiica lui Mircea Geoană trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste în America. Anul trecut, Ana Geoană s-a căsătorit cu milionarul Garrett Cayton. Nunta luxoasă a avut loc într-un palat din Veneția.

10 apr. 2024, 09:39
Fiica lui Mircea Geoană, viață de lux în America. Cum a fost surprinsă Ana la o petrecere exclusivistă, la care a participat toată crema milionarilor de peste Ocean

Fiica lui Mircea Geoană are 29 de ani și, la fel ca fratele ei, Alex, a studiat în America. S-a născut în România, dar primii șase ani din viață i-a petrecut în America, unde tatăl ei era ambasador. Tânăra spune că „în inimă și în caracter sunt cu adevărat româncă și casa sufletească mereu va fi Romania, însă, casa fizica va fi mereu acolo unde se află iubitul meu și câinele nostru”.

Studiile universitare le-a urmat tot în America. A urmat Fcultatea de comunicare și inginerie la prestigioasa Universitate Pennsylvania. În timpul facultății, l-a cunoscut și pe Garret Cayton, care avea să-i devină soț. Ulterior, a decis să se stabilească peste Ocean și și-a deschis propriul business, de sănătate holistică. Ana Geoană este health coach și nutriționist integrativ.

Fiica lui Mircea Geoană, viață de lux în America

Garett este nepotul unui milionar de origine poloneză, Jona Goldrich, iar familia lui este cunoscută pentru acțiunile umanitare pe care le face în Statele Unite. De exemplu, așa cum presa a relatat, în 2019, mama și mătușa acestuia au donat 10 milioane de dolari pentru pacienții bolnavi de Alzheimer și tulburări de memorie.

„Ne-am cunoscut în primul an de facultate – eram în același grup extins de prieteni și am fost amici pentru primii trei ani de facultate. Apoi, în vara dintre anul trei și patru când eu făceam un stagiu în Los Angeles și el în New York, a venit pentru câteva zile în LA ca să își viziteze familia și în acele zile am petrecut mai mult timp împreună și ne-am apropiat mai mult ca prieteni. În ultima seară în LA ne-am dus la un spectacol de magie.

Când s-a terminat spectacolul, m-a invitat pe scenă și a făcut un truc de magie pentru mine. În momentul acela eu m-am îndrăgostit de el, iar când am ajuns înapoi la facultate i-am propus să ieșim la masă într-o seară, doar noi doi. Am petrecut toată seara împreună și de atunci am fost nedespărțiți. Asta a fost acum peste patru ani„, a declarat Ana într-un interviu pentru Life.ro

În America, fiica lui Mircea Geoană duce o viață de lux și are prieteni milionari.

Un weekend frumos, celebrând dragostea dintre Georgia Rothenberg și Josh Rowan”, a scris Ana Geaonă într-o postare la Insta Story, în care arată reședința luxoasă în care a ajuns pentru petrecere. Fiica lui Mireca Geoană și soțul ei milionar s-au distrat în compania prietenilor lor milionari. Au avut parte inclusiv de un concert privat, dar și de distracție și dans.

Fiica lui Mircea Geoană

Prietenii Anei Geoană și ai lui Garrett Cayton sunt Georgia Rothenberg, Senior Manager la celebra companie de cosmetice L’Oréal, respectiv partenerul ei, Josh Rowan, vicepreședintele Lithium Capital Projects, Albemarle Corporation. Aceasta este o companie americană de producție de produse chimice de specialitate cu sediul în Charlotte, Carolina de Nord. Funcționează 3 divizii: litiu, specialități cu brom și catalizatori, potrivit retetesivedete.ro

Soțul Anei, relație foarte apropiată cu socrii săi

Relația lui Garrett cu socrii lui este una exemplară. În România, ginerele lui Geoană a ajuns o singură dată, dar a s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră.

Garrett se înțelege incredibil de bine cu ai mei. Este deja parte din familie. Vorbește pe Whatsapp în fiecare zi cu mama și cu tata, poate câteodată mai mult decât vorbesc eu cu ei (râde). Iar ei îl adoră! […] Garrett a venit în Romania în vara anului 2021. I s-a părut superb și își dorește să se întoarcă în fiecare vară. L-am dus în București, la mare și prin Transilvania. Cel mai mult i-a plăcut săptămâna în care am făcut drumeții la munte – este una dintre activitățile noastre preferate de cuplu, iar munții din Romania sunt absolut fantastici„, a mai povestit fiica secretarului general adjunct al NATO.

Ana Geoană, relație perfectă cu părinții ei: „Noi suntem o echipă perfectă, iar ei sunt dincolo de prietenii mei, cei mai buni sfătuitori, cei mai onești critici”

Cât despre relația pe care o are cu părinții ei, Ana Geoană spune că ei toți formează o echipă perfectă.

Am o relație extrem de strânsă cu ambii părinți și cu fratele meu. Armonia familiei este extrem de importantă pentru mine. Părinții m-au susținut în toate – chiar dacă au înțeles mai bine unele decizii pe care le-am luat decât altele, mereu au fost alături de mine și au realizat că de la o vârstă încolo, eu știu mai bine ce este important pentru mine decât știu ei.  Noi suntem o echipă perfectă, iar ei sunt dincolo de prietenii mei, cei mai buni sfătuitori, cei mai onești critici și cei mai buni oameni de pe pământ.

Relația cu mama este una de prietenie și colaborare practică. Suntem prietenele cele mai bune, vorbim orice și nu ascund mai nimic de ea. Mă ajută și mă sfătuiește cu absolut orice am nevoie – și viceversa! 

Citeste si FOTO: Cum arată și cu ce se ocupă Ana Geoană, sexy fiica lui Mircea Geoană

Tata este ca un mentor pentru mine. Învăț foarte multe de la el. Avem o relație și de prietenie, dar totodată una foarte intelectuală. Mereu facem schimb de articole interesante, idei, și petrecem timp gândindu-ne cum se schimbă și cum avansează omenirea. Însă, amândurora le cer sfaturi în legătură cu cariera și viața mea în general. Sunt elemente diferite din cariera și viața fiecăruia care mă inspiră profund„, a dezvăluit tânăra.

„Uneori, numele Geoană a adus spre mine oameni cu prejudecăți”

Numele Geoană i-a adus și beneficii, dar și deservicii. Pe de o parte, a obligat-o să atingă succesul, pe de alta i-a scos în cale oameni pșlini de prejudecăți.

Numele Geoană pentru mine înseamnă foarte mult. Sunt fiica unor oameni care au dedicat tot ce au putut pentru a avea o carieră de succes (succesul este diferit pentru toată lumea și ia multe forme). Personal, greutatea numelui m-a inspirat să mă dedic la fel de mult pentru a atinge ce înseamnă succesul pentru mine – deci din acest punct de vedere clar m-a ajutat.

Din alte puncte de vedere, uneori, numele a adus spre mine oameni cu prejudecăți. Dar eu am trecut repede peste aceste momente pentru că numele Geoană înseamnă familia mea care contează imens pentru mine și de care sunt foarte mândră„, mai spus tânăra.

Citeste si Mircea Geoană, despre posibilitatea ca Rusia să atace o ţară NATO: „Nu vedem un risc, nici în România, nici în ţările baltice”

Ana Geoană a dezvăluit, de asemenea, cel mai greu pe care ea și familia ei l-au avut de depășit.

Cred că cel mai greu moment pe care l-am traversat a fost acela foarte recent în care am pierdut doi oameni minunați din familia noastră și mă refer aici la bunicile mele care s-au stins din viață în aceeași săptămână„, a dezvăluit Ana Geoană.