Fiica lui Nelu Ploieşteanu declară război medicilor de la Spitalul Floreasca: „O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea. Tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ”

Fiica lui Nelu Ploieşteanu declară război medicilor de la Spitalul Floreasca, la o lună de când artistul s-a stins din viaţă. Atât ea, cât şi mama ei, acuză cadrele medicale de neglijenţă şi comportament agresiv faţă de cântăreţul de muzică lăutărească.

06 mai 2021, 21:21
Fiica lui Nelu Ploieşteanu declară război medicilor de la Spitalul Floreasca: „O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea. Tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ”

Fiica lui Nelu Ploieşteanu declară război medicilor de la Spitalul Floreasca. „Regret foarte multe că am avut încredere în medici. Am avut foarte mare încredere, mai ales în doctorul Ţincu. Am avut o încredere imensă, pentru că şi el îmi dădea speranţe şi îmi promitea că o să fie bine. Şi n-am cum să las lucrurile aşa.

Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. A fost o perioadă cu prea mult chin, şi pentru el, şi pentru noi. Au fost trei săptămâni în care tatăl meu a stat acolo.

Dacă ar fi murit acasă, înconjurat de noi, poate nu mai aveam atâtea pe suflet. Mi-au spus că i s-au administrat foarte multe medicamente.

Am vorbit chiar şi cu domnul Alexe Ioan, din America. Îi mulţumesc pe această cale pentru că ne-a susţinut şi ne-a dat foarte multe informaţii. A sunat la spitalul Floreasca şi nu l-a băgat nimeni în seamă. În ziua în care tatăl meu a murit, am intrat în Terapie Intensivă.

Citeşte şi: Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa medicilor. Cum ar fi murit, de fapt, marele artist

Fiica lui Nelu Ploieşteanu declară război medicilor de la Spitalul Floreasca

M-am dus la un medic, să-mi spună situația lui reală. La un medic în care eu aveam încredere. Un om în vârstă, cu experienţă mare. Nu vreau să-i dau numele. Am intrat în Terapie Intensivă aşa cum mă vezi, ducându-mă în cabinetul acelui medic. În Terapie Intensivă, nimeni nu purta mască.

Am să vorbesc cu un avocat, să mă sfătuiască în toate lucrurile astea. O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea, pentru că tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ pentru mine. Este de neînlocuit„, a declarat Aneta Ploieşteanu pentru Antena 3.


loading...
Partenerii noștri