Mădălina Crețan, confesiuni sfâșietoare după moartea lui Nosfe: ”Nu pot să dorm. E o traumă”

Soția lui Nosfe trăiește o adevărată traumă după moartea cântărețului. Mădălina Crețan și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri sfâșietoare despre cum este viața ei în momentul de față, după ce cântărețul s-a stins din viață.

07 dec. 2022, 16:26
Mădălina Crețan, confesiuni sfâșietoare după moartea lui Nosfe: ”Nu pot să dorm. E o traumă”

Soția lui Nosfe trăiește o adevărată traumă după moartea cântărețului. Se apropie sărbătorile de iarnă, iar toată lumea dorește să petreacă timpul alături de cei dragi, așa cum se întâmpla și în cazul Mădălinei, doar că din păcate anul acesta nu-l va mai putea îmbrățișa pe soțul ei și nici nu se va mai bucura de prezența lui.

Mădălina Crețan: ”Nu pot să dorm. E o traumă”

Soția lui Nosfe și-a deschis sufletul și a vorbit mai sincer ca niciodată despre ce a însemnat pentru ea și regretatul Nosfe participarea la emisiunea ”Chefi la cuțite”.

”Între noi doi și această emisiune s-a creat o conexiune, este un lucru pe care noi l-am dorit să-l facem împreună. Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește mult de cât de bucuroși eram în perioada respectivă.Este adevărat că mai mult îmi doream eu să vin la Chefi la cuțite decât el, el era îndreptate mai mult spre sport și adrenalină. Atunci când am fost eliminați, am plecat amândoi spre casă, iar tot drumul nu am spus nimic. A fost un moment foarte frumos pentru noi atunci când ne-au chemat înapoi, ne-am simțit speciali.”, a mărturisit soția artistului la Antena 1.

Mai mult decât atât, aceasta susține că preferă să nu plângă în public cu toate că în sufletul ei plânge de durere.

Citește și : Soția regretatului Nosfe le-a împărtășit acest secret urmăritorilor săi. Ce le-a mărturisit aceasta

”Nu mi-a plăcut niciodată să plâng în public. Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Este o traumă pe care încerc să o vindec cumva. Nu pot să dorm… Nu mă interesează absolut nimic din tot ceea ce s-a scris, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată părerea oamenilor care nu ne-au cunoscut. Mi-a spus la începutul relație că el crede că nu o să trăiască mult, inclusiv piesele lui. Cred că unul dintre motivele pentru care reușesc să mă ridic din pat dimineața, cu excepția fetiței, este că simt că am rămas cu o datorie foarte mare vizavi de proiectele lui. Toată lumea știe că au rămas multe piese nelansate și nu pot permite ca acele piese să rămână nelansate. Cu siguranță este terapie faptul că mă ocup în continuare de proiectele lui, simt că încă lucrăm împreună și că mă ajută. Îl simt încă. Am foarte multe planuri în cap, el își dorea să lanseze anul acesta un album aniversar și să facă un documentar cu toți prietenii lui, scria și o carte.” a mai dezvăluit Mădălina Crețan.

Citește și : Gestul sfâșietor făcut de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. „Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare”

Durerea este cu atât mai mare cu cât fetița ei și a lui Nosfe știe că niciodată nu își va mai îmbrățișa tatăl.

”Iris știe ce s-a întâmplat, ea știe că toți vom pleca de pe acest Pământ și că e un lucru care nu depinde de noi. Așa am reușit să-i spun și să o liniștesc de fiecare dată când plânge și îmi zice că îi este dor de tati. (…) Băieții sunt parte din viața noastră, sunt frații lui și frații ei.”, a mai mărturisit aceasta.