Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan, noi dezvăluiri: „În seara în care s-a întâmplat, era acasă”

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan a fost invitată în cadrul podcast-ul susținut de Mihai Morar, acolo unde, vizibil emoționată, a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în ultimele luni.

24 mart. 2023, 15:06
Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan, noi dezvăluiri: „În seara în care s-a întâmplat, era acasă”
Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului, care s-a stins din viață fulgerător, pe data de 16 octombrie 2022. Soția lui, Mădălina Crețan, a vorbit, la aproape jumătate de an de la tragedie, despre cauzele decesului celui pe care spune ca-l va iubi toată viața.

Citește și: Mădălina Crețan nu reușește să treacă peste moartea lui Nosfe : „Am ales ca iubirea mea față de soțul meu să crească”

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului

Chiar dacă nimeni nu se aștepta ca artistul să aibă un sfârșit brusc, se pare că fiica lui a avut o presimțire. Între Iris și Nosfe a existat o conexiune specială, iar acest lucru a făcut-o pe micuță să simtă că ceva este în neregulă.

Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru”, a declarat Mădălina Crețan.

Vizavi de cauza morții artistului, Mădălina Crețan crede că așa a fost destinul lui și nu poate da vina pe ceva sau pe cineva anume. De asemenea, a recunoscut că soțul său, la fel ca oricare alt om, a trecut și prin perioade grele, dar, de fiecare dată, a știut cum să treacă peste.

Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe. Dar nu consider că pot să pun degetul pe un motiv și să spun ăsta este motivul pentru care s-a întâmplat asta. Așa a fost să fie.

Nu pot, chiar nu pot să spun și să acuz că industria este de vină. Da, a contat, poate, la nivel psihic, că i-a ținut creierul încărcat, l-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare în niște zile, dar nu consider că… nu a apăsat cineva pe trăgaci cu pistolul către el”, a spus Mădălina Crețan la ”Fain și Simplu”.