Mădălina Crețan nu reușește să treacă peste moartea lui Nosfe : „Am ales ca iubirea mea față de soțul meu să crească”

Mădălina Crețan este încă în doliu după moartea lui Nosfe, iar în ultima perioadă aceasta a publicat o parte dintre conversațiile ei cu soțul său. Fanii nu au apreciat acest lucru, iar femeia s-a confruntat cu un val de ură din această cauză.

27 feb. 2023, 20:04
Mădălina Crețan nu reușește să treacă peste moartea lui Nosfe : „Am ales ca iubirea mea față de soțul meu să crească”

Un val de critici s-a abătut asupra Mădălinei Crețan, soția regretatului Nosfe. Totul s-a tras de la faptul că aceasta nu reușește să treacă din punct de vedere emoțional peste moartea șoțului ei. Aceasta a declarat că în ultima vreme comunică prin intermediul viselor cu soțul ei, motiv pentru care internauții au criticat-o foarte dur. În cadrul unui interviu Mădălina Crețan a reacționat cu privire la valul de ură cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Citește și: Mădălina Crețan, sfâșiată de dorul lui Nosfe! Ce mesaj a transmis soția regretatului artist, la 4 luni de la moartea lui

Patru luni s-au scurs de la decesul rapperului Nosfe, însă oamenii încă nu au reușit să treacă peste acest moment dureros. Cei mai afectați sunt bine înțeles membrii familiei și, în special, nevasta lui Mădălina Crețan. Aceasta traversează cea mai grea perioadă din viața sa, însă a fost nevoită să se țină tare pe poziții  pentru a-și putea sprijini fiica. Ea nu reușește să depășească acest episod oribil din viața ei și într-un fel, aceasta a explicat că nici nu vrea să facă acest lucru. În ultima perioadă, Mădălina Crețan a publicat ultimele conversații dintre ea și soțul ei, motiv pentru care internauții au criticat-o dur.

Mădălina Crețan: „Nu maschez suferința, o transform în dragoste.”

Soția lui Nosfe a povestit că suferința prin care ea și fiica ei au trecut nu pot fi descrise în cuvinte, motiv pentru care a încercat să transforme aceste sentimente negative în dragoste. Totodată, ea a explicat că își dorește să păstreze vie amintirea soțului ei și iubirea pentru el, indiferent de părerea lumii despre ea.

„Am ales ca iubirea mea față de soțul meu să crească, să continue și am ales să nu transform această durere și suferință într-o nemulțumire de viață, într-o învinovățire. Nu mi-am dorit să-l învinovățesc nici pe Dumnezeu, nici pe soțul meu, nici pe mine, nici pe oamenii din jurul nostru în niciun fel. Mi-am dorit pur și simplu să păstrez vie iubirea pentru el. Automat, știu că unul dintre lucrurile pe care soțul meu le-a urât cel mai tare pe acest Pământ a fost să ne vadă pe mine și pe Iris triste și că suferim. Cumva, nu maschez suferința, o transform în dragoste.”, a transmis Mădălina Crețan, pentru Antena Stars.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri paranormale. După moartea lui Nosfe, soția îi simte prezența în casă. „Relația noastră e mai specială acum”