Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis iubita vedetei TV:”Te iubește mama Dali”

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ianca s-a transformat într-o domnișoară superbă.

15 aug. 2022, 17:11

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a împlinit ieri, vârsta de 18 ani, iar cei dragi au surprins-o cu o petrecere pe cinste. Tatăl ei, dar și iubita acestuia, Daliana Răducan, i-au transmis niște mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, Prințesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali’, a scris Daliana Răducan pe Instagram.

Cele două au o relație foarte apropiată și se pare că se înțeleg de minune.

Citește și Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana: „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”

Răzvan Simion i-a transmis la răndul săi,  fiicei sale un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Vedeta TV a postat spre încăntarea fanilor și câteva imagini cu fiica sa, încă de când aceasta era doar un bebeluș.

„S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, Ianca’, a scris Răzvan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana aproape 15 ani, iar împreună au doi copii, pe Ianca și Tudor. Cei doi au divorțat în anul 2015, iar prezentatorul tv și-a refăcut viața cu Lidia Buble de care s-a despărțit în anul 2020. Însă de mai bine de doi ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana Răducan.

Vedeta TV are o relație specială cu cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor cu care petrece destul de mult timp. Răzvan Simion a declarat într-un  interviu că este foarte relaxat atunci când se află în preajma copiilor săi. Însă a recunoscut că niciodată nu și-a imaginat că va fi atât de calm și relaxat cu privire la perioada în care Ianca va avea primele interacțiuni cu băieții.

„De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei. Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm’, a povestit prezentatorul TV pentru EGO.ro.

Citește și Cât de frumoasă s-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu ezită să-şi laude copiii