Fiica lui Răzvan Simion și-a schimbat look-ul. Ianca s-a făcut blondă și a postat imaginea pe Instagram FOTO

Fiica lui Răzvan Simion și-a schimbat look-ul. Ianca e o tânără superbă, inteligentă, sensibilă, cu un simț al umorului bine dezvoltat și extrem se expresivă. Recent, și-a uimit prietenii cu o nouă culoare la păr, din brunetă, s-a făc ut blondă.

15 mart. 2023, 14:55

Fiica lui Răzvan Simion și-a schimbat look-ul. Chiar dacă tatăl ei este un prezentator celebru, tânăra a stat departe de lumina reflectoarelor. Fire extrem de discretă, Ianca este prezentă de ceva vreme în online, acolo unde împărtășește cu comunitatea sa diverse imagini.

Citește și: Cât de frumoasă s-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu ezită să-şi laude copiii

Fiica lui Răzvan Simion și-a schimbat look-ul

Cea mai recentă postare a luat prin surprindere fanii, care nu s-au așteptat să se facă blondă. Ei bine, Ianca a postat și câteva fotografii cu noul păr blond, iar prietenii virtuali s-au arătat încântați de noua coafură. Printre domnișoarele care au felicitat-o a fost și fata Andreei Marin, Violeta, care i-a trimis mai multe inimioare. „Superbă, foarte frumoasă minunată!/ Doamne, cât de frumoasă/ Ce bine îți stă!”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor din online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianka-Dariana (@ianca.simion)

Ianca, discurs emoționant pentru tatăl său pe scena iUmor

Răzvan Simion a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă la iUmor. Prezentatorul tv a urmărit roast-ul fiicei sale, Ianca, care l-a făcut să lăcrimeze în fața tururor. Tânăra a reușit, prin discursul ei, să-i amuze și, totodată, să-i emoționeze până la lacrimi pe cei de la masa juriului, dar și pe prezentatorii show-ului de la Antena 1. Delia, Costel și Dan Badea nu au ascuns cât de mult i-a emoționat momentul tinerei.

Relația mea cu tata este una foarte bună, este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta. Când eram mică tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv”, a spus Ianca Simion.

Nu știu cine are emoții mai mari”, a spus Răzvan Simion, cu lacrimi în ochi, când a văzut-o pe fiica lui.

Ianca a dezvăluit că, acasă, tatăl ei e alt om decât cel de la televizor.  „E altă persoană acasă. Deși pare că e foarte vorbăreț și foarte glumeț, acasă este într-o liniște totală. E foarte tăcut și foarte analitic și foarte sensibil. Tind să cred că suntem la fel pe partea asta, pentru că mereu mă gândeam că nu sunt ca el…”, a mai spus Ianca Simion.