Fiica lui Robert Turcescu intră în televiziune. Ioana Taisia este noua vedetă Pro TV: „Ador această experiență!”

Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, a semnat cu Pro TV, unde va prezenta imagini din spatele culiselor de la postul din Pache Protopopescu.

23 sept. 2023, 18:58
Fiica lui Robert Turcescu intră în televiziune. Ioana Taisia este noua vedetă Pro TV: „Ador această experiență!”
Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, a semnat cu Pro TV

Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, a semnat un contract cu Pro TV. Yoyo, așa cum o știu internauții, este foarte cunoscută în mediul online, fiind urmărită de mulți tineri de vârsta ei. Tânăra a terminat studiile superioare la Facultatea de Comunicare și Filosofie în cadrul Universității Villaniva, din Pennsylvania, SUA.

Citește și: Robert Turcescu își ia adio de la televiziune, după experiența B1 TV. „A fost scurt, dar intens”. Cu ce se va ocupa jurnalistul de acum

Recent, Ioana s-a întors în România și s-a apucat de treabă. Pentru că este o fire directă și îi place să țină legătura cu admiratorii săi, fiica lui Robert Turcescu și-a găsit de lucru în echipa postului TV de pe Pache Protopoăescu. Creatoarea de conținut le va arăta internauților imagini din culisele emisiunilor La Măruță și Vorbește Lumea.

„Ador, ador această experiență. Am doar câteva zile în echipa PRO TV și deja pot spune că mă simt ca într-o familie. Am găsit un mediu cald, primitor, cu multe emoții, diversitate prin invitați și agitație prin prisma emisiunilor transmise live. Știu că am ce învăța și sunt recunoscătoare pentru această șansă”, a spus Ioana Taisia.

Citește și: Cât costă vila ANL în care locuieşte Robert Turcescu. Jurnalistul i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după ce a numit-o cerșetoare

Ioana Taisia nu a avut parte de o experiență ușoară în SUA, având parte de multe momente în care s-a simțit singură, confuză sau chiar extenuată, dar chiar și ala nu a renunțat. Și-a dus visul la bun sfârșit și a terminat facultatea cu o medie bună.

„Dacă aș spune că a fost ușor, aș minți. N-a fost ușor deloc, ba din contră, a fost mult mai greu decât mi-am imaginat vreodată. M-am simțit singură, extenuată, confuză și, deseori, mi-a fost dor de casă, dar a meritat. Am învățat, am crescut, am cunoscut profesori și oameni care mi-au schimbat viața și modul în care privesc lumea din jurul meu.

Nu zic asta des, dar sunt mândră de mine. Sunt mândră că am putut să reprezint România aici, pentru că merităm să știe tot restul lumii că oricât de greu ne e, nu renunțăm niciodată. Dacă e ceva ce pot să vă spun după acești 4 ani este să nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți să faceți ce v-ați propus. If I could do it, so can you:)”, scria fiica lui Robert Turcescu, pe Instagram.