Robert Turcescu își ia adio de la televiziune, după experiența B1 TV. „A fost scurt, dar intens”. Cu ce se va ocupa jurnalistul de acum

Robert Turcescu a decis să plece din televiziune și să se întoarcă în online, după experiența din cadrul postului de știri B1 TV.

03 ian. 2023, 22:41
Robert Turcescu își ia adio de la televiziune, după experiența B1 TV. „A fost scurt, dar intens”. Cu ce se va ocupa jurnalistul de acum

Robert Turcescu a revenit în televiziune, la B1 TV, în aprilie 2022, unde prezenta emisiunea „Sub semnul întrebării”, pe intervalul 21.00-23.00. Acum a anunțat că părăsește postul de televiziune și se întoarce în online.

„Anunț simplu: am încheiat azi contractul pe două sezoane cu B1 TV pentru talk-show-ul „Sub semnul întrebării”. Ne despărțim în condiții amiabile, nimic de speculat. A fost scurt, dar…intens!”, a scris el pe pagina de Facebook.

Jurnalistul se va întoarce la Evenimentul Zilei. „Ne vom revedea curând în podcastul Evz-Play de pe canalul de YouTube Evz-Capital. Dar până pe 9 ianuarie iîncă mai avem vacanță!”, a precizat el.

Citește și Cât costă vila ANL în care locuieşte Robert Turcescu. Jurnalistul i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după ce a numit-o cerșetoare

Ce spune șeful de la B1 TV despre plecarea lui Robert Turcescu

„Pur si simplu, contractul cu Robert Turcescu a ajuns la final. Am decis împreună că, dată fiind şi situaţia dintre asociaţii B1, este mai bine să întrerupem”, a declarat Sorin Oancea, acţionar şi administrator al B1 TV, pentru PaginadeMedia.

Citește și Robert Turcescu are Covid: „E ceva ce mi se pare ridicol. Care e treaba cu izolarea? Ce sperăm?”

Jurnalistul abia se întorsese în TV după o pauză de opt ani

Turcescu revenea în TV în 2022 după o pauză de opt ani. În 2014, în emisiunea Sorinei Matei, jurnalistul a făcut dezvăluirea care a şocat, la vremea respectivă întreaga presă: „Am fost locotenent colonel sub acoperire!”.

După autodenunţul din 2014, Turcescu a lucrat un an la EVZ, apoi a intrat în politică. S-a întors în presă în 2021, la Evenimentul zilei.