„Românii au Talent”, cel mai așteptat show din țară, revine cu sezonul 13. Cine sunt jurații

"Românii au talent", cel mai așteptat show din țară, se întoarce la ProTv și Voyo începând de vineri, 20 ianuarie, de la ora 20.30, cu sezonul numărul 13.

20 ian. 2023, 16:41
„Românii au Talent”, cel mai așteptat show din țară, revine cu sezonul 13. Cine sunt jurații

„Românii au Talent” mai are puțin și începe. Jurații, prezentatorii, concurenții, dar și telespectatorii sunt foarte nerăbdători să se bucure de surprizele din cadrul show-ului.

În juriul acestei sezon „Românii au Talent” sunt Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, iar prezentatorii sunt Pavel Bartoș și Smiley, care sunt pregătiți să le arate tuturor telespectatorilor cele mai fascinante momente din emisiune.

Citește și Care e adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu mai prezintă America Express. Partenera lui Smiley aruncă bomba

”E incredibil, pe cuvântul meu de onoare. Am văzut mulți oameni talentați”, a spus Dragoș Bucur despre sezonul 13 ”Românii au talent!”.

”Trebuie să vă uitați la acest sezon ca să vedeți de ce este așa numit, magic. Ăsta este răspunsul corect. Nu trebuie să vă zic eu. Eu vă spun că am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine alături de colegii mei văzând atâtea numere care ne-au trecut prin toate stările, iar magia trebuie să o descoperiți voi”, spune și Andra.

Smiley și Pavel Bartoș spun despre sezonul 13 din „Românii au Talent” că deși ”pentru unii 13 aduce ghinion, nouă ne aduce mult noroc”.

Citește și Cum s-a schimbat viața „sopranei” Paula Rad de la ”Românii au talent”, care a lucrat ca femeie de serviciu

”Nouă ne-a adus foarte multe talente și multe inedite, multe numere trăznite definitiv și încă suntem uimiți de anumite talente”, a dezvăluit Smiley.