Fiica lui Steve Jobs ironizează noul model de iPhone. „Pur și simplu lansează același lucru iar și iar”

Eve, fiica lui Steve Jobs, a făcut o postare în care se amuză pe seama noului iPhone 14, cu o imagine care sugerează o asemănare izbitoare cu modelul apărut anul trecut.

08 sept. 2022, 13:34
Fiica lui Steve Jobs ironizează noul model de iPhone. „Pur și simplu lansează același lucru iar și iar”

Fiica lui Steve Jobs amuzată de noul iPhone

Eve Jobs a postat pe contul de Instagram o imagine în care ironizează lansarea de către Apple a noului iPhone 14, scrie Daily Mail. În poza postată pe rețeaua de socializare se observă un bărbat de vârstă mijlocie care cumpără o cămașă identică cu cea pe care o purta deja. Poza este însoțită de textul: „Eu făcând upgrade de la iPhone 13 la iPhone 14 după anunțul Apple.”

Oamenii nu au ezitat să facă glume pe seama noului telefon mobil. „Frate, pur și simplu lansează același lucru iar și iar”, „Nu este același lucru, deoarece continuă să te coste mai mulți bani”, au spus unii dintre internauți.

Apple a oferit miercuri mai multe detalii despre noul model, care are conectivitate prin satelit, ceea ce le va permite utilizatorilor să transmită mesaje SOS dacă sunt prinși într-o urgență fără semnal.

Acest serviciu va fi disponibil din noiembrie, la două luni după ce smartphone-ul va ajunge pe piață pe 16 septembrie.

Citește și: Lansare iPhone 14, modele şi preţuri. Cum arată şi cât costă Apple Watch Ultra VIDEO

Ce trebuie să știi despre iPhone 14

Atât iPhone 14, cât și iPhone 14 Plus, au un ecran de 6,7 inchi și vin în cinci culori: albastru, violet, negru, alb și roșu. Prețul noului telefon începe de la 1.399 de dolari și va ajunge la 1899 dolari, mult mai puțin decât era așteptat.

Noul model poate fi precomandat de la 9 septembrie. iPhone 14 este disponibil de la 16 septembrie, iar modelul Plus pe 7 octombrie. La începutul lunii au apărut speculații cu privire la un posibil parteneriat între Apple și o companie de internet prin satelit, iar odată cu lansarea bănuielile au fost confirmate.

„Ambele telefoane au o nouă cameră principală puternică, cu un salt uriaș în performanța la lumină scăzută, capabilități avansate de conectivitate cu 5G și eSIM și performanța incredibilă a lui A15 Bionic. , ceea ce ajută la o viață și mai bună a bateriei. Toate acestea, strâns integrate cu iOS 16, fac iPhone-ul mai esențial ca niciodată”, a declarat vicepreședintele Apple pentru Worldwide Marketing, Greg Joswiak.

Camera a fost și ea modificată, o îmbunătățire de 49% a capturii în condiții de lumină scăzută și o nouă True Depth pentru camera frontală care se concentreză automat asupra obiectelor și persoanelor din cadru.

„Printr-o integrare profundă a hardware-ului și software-ului, Photonic Engine îmbunătățește performanța la lumină medie până la slabă pentru fotografiile cu toate camerele: până la 2x pe camera Ultra Wide, 2x pe camera TrueDepth și o impresionantă 2,5x pe noua Main cameră. Photonic Engine permite această creștere dramatică a calității prin aplicarea avantajelor computaționale ale Deep Fusion mai devreme în procesul de imagistică pentru a oferi detalii extraordinare și pentru a păstra texturi subtile, a oferi o culoare mai bună și a menține mai multe informații într-o fotografie ”, a declarat Apple.

Citește și: Apple face bani din orice. Chiar și din reclamele afișate în aplicațiile preinstalate de Iphone