Fiica lui Van Damme moşteneşte abilităţile fizice ale tatălui său. Imagini incendiare cu frumoasa Bianca Bree

Jean Claude van Damme este celebru pentru filmele de acţiune care l-au avut protagonist. Din cei trei copii ai săi, doi băieţi şi o fată, tocmai fata îi moşteneşte abilităţile fizice şi talentul. Bianca Bree are 29 de ani şi aspiră la o carieră la Hollywood. 

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 18:31

Bianca a jucat deja în câteva filme alături de tatăl său. Ea moşteneşte şi talentul, dar şi pasiunea pentru sport a tatălui său, drept dovadă stând numeroasele poze și clipuri în care apare în timp ce se antrenează.

Pentru a o obişnui cu lumea de la Hollywood, Van Damme o ia adesea pe Bianca la evenimentele şi premierele la care participă: „Bianca nu are parte de tratament special. Vreau să muncească la fel de mult ca orice alt actor şi să îşi clădească un drum pe forţele proprii. E talentată şi are suficient de mult potenţial pentru a reuşi„, a declarat Van Damme, dându-le replica celor care au insinuat că tânăra a avut acces la roluri doar prin prisma celebrităţii tatălui ei.

Citeşte şi Dragoste de mamă! O tânără aflată în faza terminală şi-a părăsit copiii ca să nu o vadă murind: „E cel mai bun cadou pe care li-l las”

Bianca este foarte populară pe reţelele de socializare. Recent, a postat pe contul ei de Instagram un videoclip în care demonstrează o flexibilitate aproape supranaturală, care te duce cu gândul la celebrul ei tată. 

Pasiunea pentru sport este o trăsătură comună a familiei. Mama Biancăi, Gladys Portugues, este fost culturist profesionist. Van Damme s-a căsătorit prima oară cu Gladys Portugues în 1987, dar căsnicia lor a durat doar cinci ani. Cei doi s-au recăsătorit în 1990, iar a doua oară se pare că a fost cu noroc, ei fiind împreună până în ziua de azi. 

 
 
 
View this post on Instagram

PMS is real which makes it harder to focus on yoga