Fiica lui Whitney Houston a dat primul interviu după moartea mamei sale

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a acordat primul său interviu după moartea cântăreţei. Ea a declarat că va îmbrăţişa o carieră muzicală, deoarece vrea să calce pe urmele mamei sale şi să o păstreze vie în amintirea publicului.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 06:27
Fiica lui Whitney Houston a dat primul interviu după moartea mamei sale

Bobbi Kristina spune că mama sa i-a fost cea mai bună prietenă, iar dispariţia ei a afectat-o foarte mult. Totuşi, tânăra face eforturi ca să-şi revină şi să-şi continue viaţa. Ea vrea să se lanseze într-o carieră artistică, ce include muzică, dans şi actorie.

Bobbi Kristina a mai spus că nu şi-a dat seama cât de populară a fost mama ei, decât în ziua funeraliilor. Atunci a realizat cât de multă lume o iubea şi ce impact avea supra oamenilor.

Interviul a fost realizat de celebra prezentatoare TV Oprah Winfrey, o apropiată a lui Whitney Houston şi a familiei sale. Aceasta a stat de vorbă şi cu cumnata cântăreţei, Patricia, care a dezvăluit amănunte despre căsnicia lui Whitney cu Bobby Brown.

Multă lume îl consideră pe Bobby Brown vinovat pentru problemele cântăreţei cu drogurile şi cu alcoolul. Patricia este însă de altă părere. „Nu pot să spun că el i-a dat droguri pentru prima dată. Nu cred că aşa stau lucrurile. Eu şi Bobby aveam o relaţie bună, iar Whitney îmi spunea mereu că încerc să-i iau apărarea. Eu îi răspundeam că nu iau apărarea nimănui, ci respect doar adevărul. Am văzut-o alergând după un vis, căutând dragostea în cele mai nepotrivite locuri”, a spus cumnata cântăreţei.