Fiica Mădălinei Ghenea ia lecţii de design vestimentar. Ce rochie a realizat micuţa Charlotte

Fiica Mădălinei Ghenea ia lecţii de design vestimentar. Micuţa Charlotte locuieşte în Italia, alături de mama şi bunica ei. Pentru că se învârte printre artişti, cum ar fi designeri vestimentari, dar şi actori, vedeta îi pregăteşte deja cariera şi o ajută să descopere ce anume îi place.

15 oct. 2022, 14:10
Fiica Mădălinei Ghenea ia lecţii de design vestimentar. Ce rochie a realizat micuţa Charlotte
Fiica Mădălinei Ghenea ia lecţii de design vestimentar.

Fiica Mădălinei Ghenea ia lecţii de design vestimentar. Actriţa le-a arătat urmăritorilor ei că micuța vorbește română, italiană, engleză și un pic de spaniolă şi face tot posibilul să îi ofere fiicei sale o educație așa cum se cuvine. În schimb, Charlotte nu are acces la internet și nici la televizor, și asta pentru că vrea să aibă alte ocupaţii educative.

Citeşte şi: FOTO. Mădălina Ghenea a ajuns pe perfuzii! Mesajul disperat al actriței, de pe patul de spital

Fiica Mădălinei Ghenea ia lecţii de design vestimentar

Mădălina Ghenea o deprinde pe fiica ei cu frumosul și o ajută să îşi descopere vocaţia. Una dintre activităţi este cea de design vestimentar, unde micuţa încearcă să creeze haine pentru păpuşi. Bineînţeles, cu ajutorul mamei sale şi al unui prieten, care face această meserie.

Zilele trecute, au confecționat o rochie de seară, din lurex auriu pentru una din păpușile preferate. Astfel, micuța Charlotte s-a bucurat de aceste momente şi pare să adore moda, la fel ca mama ei.

Mădălina Ghenea, atac la adresa vedetelor

Recent, a ţinut să facă un comentariu răutăcios la adresa unei persoane, căreia nu a dorit să-i dezvăluie identitatea.

În timp ce mama ei îi făcea clătite, Mădălina i-a arătat un profil al unei vedete, iar femeia a întrebat ce anume lucrează persoana respectivă. La acel moment, actriţa a făcut o remarcă şi a spus că majoritatea vedetelor care au apărut peste noapte, sunt semne de întrebare privind activitatea lor.

Întrebarea serii: în seara asta mama mi-a pregătit clătite; în timp ce gătea i-am arătat un profil de Instagram și reacția ei m-a bulversat. M-a întrebat: „Fata asta unde lucrează?” Din păcate nu i-am putut răspunde și este valabilă întrebarea pentru majoritatea „vedetelor” inventate peste noapte”, a scris Mădălina Ghenea într-o postare realizată pe InstaStory.