Fiica nelegitimă a lui Putin, demolată pe Instagram de mii de oameni care-l urăsc pe tatăl ei! „Stai ca un șobolan în buncăr?!”

Fiica nelegitimă, de 18 ani, a lui Vladimir Putin a fost făcută praf în mediul online din cauza războiului început de tatăl ei împotriva Ucrainei.

01 mart. 2022, 18:28

Fiica nelegitimă a lui Putin, demolată pe Instagram. Pagina de Instagram a Luizei Rozova, care e studentă din Sankt Petersburg, a fost umplută de comentarii negative din cauza invaziei. Sunt mii de persoane care o întreabă pe aceasta: „Stai în buncă ca un șobolan?’.

Fiica nelegitimă a lui Putin, demolată pe Instagram de mii de oameni care-l urăsc pe tatăl ei! „Stai ca un șobolan în buncăr?!”

Rozova, care are 84.000 de urmăritori, a încetat să mai distriguie postări de mai bine de cinci luni, declanșând suspiciunea că Putin ar fi restricționat activitatea deși contul ei rămâne vizibil.

Mai multe informații dau de întețels că Putin și-a ascuns membrii familiei într-un buncăr de lux, de înaltă tehnologie într-un „oraș subteran” din Siberia, conceput pentru a fi protejat în cazul unui război nuclear.

 

 

În ultimele zile, internauții au comentat ultima postare a lui Rozova, din octombrie 2021, acuzând-o pe adolescentă că este „fiica unui criminal, psihopat și dependent de droguri”.

Multe postări includ steagul ucrainean albastru și galben.

„Națiunea rusă trebuie să se ridice împotriva acestui dictator. Nu vrei să ai nimic de-a face cu el.”, e unul dintre comentarii.

Rozova este fiica unei femeii de serviciu devenită multimilionară. Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 46 de ani, este acum coproprietar al unei mari bănci rusești.

Svetlana – care deține o proprietate de lux în valoare de 3,1 milioane de lire sterline în Monaco – nu a comentat afirmațiile conform cărora fiica ei ar fi fost concepută de liderul de la Kremlin și nici Rozova, care este cunoscută și sub numele de Elizaveta.

Putin nu a recunoscut-o public.

Citește și: Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev ameninţă Franţa. „Ne-au declarat război economic. În istorie, adesea ele s-au transformat în războaie reale!”
 

Un internaut care bănuiește că s-ar putea afla în casa mamei ei a spus: „În timp ce te plimbi prin Monaco, oameni din generația ta mor în Ucraina din cauza tatălui tău.”

„Destinul tău va fi cel al Mariei Milosevic când tatăl tău va fi trimis la Haga. ‘Arătați-vă fața, lașilor!’

„Tineri soldați ruși sunt trimiși în Ucraina fără să știe unde sunt, cu cine luptă și ce fac. Economia rusă se prăbușește, ajungând la zero absolut.”, a mai fost unul dintre comentarii.

Citește și: Noi bombardamente la Kiev după ce Rusia a ameninţat cu noi atacuri şi a cerut civililor să părăsească oraşul. Turnul de televiziune din Kiev, vizat de un atac cu rachete