Fiica "regelui cocainei" din Bulgaria, răpită acum o lună şi jumătate, a fost eliberată

Publicat: Luni, 22 Aprilie 2013 18:03 // Actualizat: Luni, 22 Aprilie 2013 18:03 // Sursa: RTV.net

Familia mafiotului Evelin Banev, care făcea trafic de droguri prin România, ar fi plătit o răscumpărare de 500 de mii de euro.

Micuţa Lara, de 10 ani, a fost lăsată pur şi simplu de răpitori lângă o secţie de poliţie din Sofia. Potrivit presei, ea era în stare de şoc, dar nu a fost rănită cât timp a fost sechestrată.

Copila a povestit poliţiei ce şi-a amintit de la începutul răpirii, care a avut loc acum 47 de zile, la începutul lui martie. Anchetatorii iau în calcul ipoteza potrivit căreia prin răpirea fetei s-ar fi dorit tăcerea tatălui său, judecat pentru trafic de stupefiante.

Evelin Banev, zis şi Brendo, se află în arest la Milano, iar de aici este aşteptat în Bulgaria, pentru a fi judecat.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 oct 12:44
Votează email 0 email
...cocaină. El a refuzat categoric să meargă în Bulgaria, unde ar fi avut ocazia să îşi vadă fiica de 10 ani. Fetiţa a fost răpită şi eliberată la începutul acestui an, de indivizi necunoscuţi. Brendo, mafiotul bulgar...
22 apr 18:14
...se află în arest la Milano, iar de aici este aşteptat în Bulgaria, pentru a fi judecat. Source Article from http://www.rtv.net/fiica-regelui-cocainei-din-bulgaria-rapita-acum-o-luna-si-jumatate-a-fost-eliberata_76808.html ...
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H