Fiica şi mama cântăreţei Whitney Houston vor juca într-un serial de televiziune

Fiica şi mama cântăreţei Whitney Houston vor apărea pe micile ecrane nord-americane într-un serial ce prezintă eforturile depuse de membrii familiei Houston în încercarea lor de a depăşi acest moment dificil din vieţile lor, după tragica dispariţie a artistei, decedată la începutul anului.

RomaniaTV.net
12 mai 2012, 11:05
Fiica şi mama cântăreţei Whitney Houston vor juca într-un serial de televiziune

Reprezentanţii televiziunii Lifetime au anunţat, vineri, că Bobbi Kristina Brown – fiica în vârstă de 19 ani a cântăreţei -, mama acesteia, Cissy, fratele ei Gary şi cumnata ei Pat Houston vor apărea cu toţii în acest reality-show, care va fi difuzat pe micile ecrane în a doua jumătate a acestui an, informează Reuters.

Emisiunea „The Houston Family Chronicles”, realizată sub forma unui serial documentar, va prezenta eforturile depuse de Pat şi Gary Houston, „care se confruntă cu cea mai mare provocare din vieţile lor, aceea de a o sprijini pe Bobbi Kristina, într-o perioadă în care ea este nevoită să înfrunte lumea de una singură, fără ajutorul persoanei pe care se baza cel mai mult, mama ei”, au precizat reprezentanţii televiziunii Lifetime.

Bobbi Kristina este singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu fostul ei soţ Bobby Brown şi a fost spitalizată deja de două ori din cauza unor crize de anxietate, după ce mama ei a fost descoperită decedată în camera ei de hotel, în Beverly Hills, în luna februarie. De atunci, ea locuieşte cu Pat şi Gary Houston.

Whitney Houston a fost găsită moartă, la vârsta de 48 de ani, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy. În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace. Artista americană s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi alte droguri.

„Tragica dispariţie a lui Whitney Houston a lăsat un gol în inimile multor oameni din lumea întreagă, dar mai ales în inimile membrilor familiei sale. În acest serial, mai multe generaţii din familia Houston vor dezvălui cu mult curaj aspecte din vieţile lor, pe măsură ce încearcă să se unească între ei, pentru a vindeca, pentru a iubi din nou şi pentru a evolua”, a declarat Rob Sharenow, directorul de programe al Lifetime.

Pat Houston, cumnata şi managerul artistei decedate, a spus că lucra deja la un proiect de televiziune înainte de moartea cântăreţei, dar decesul ei neaşteptat a afectat serios tematica acelui show TV.

Reprezentanţii televiziunii Lifetime, ai cărei telespectatori provin în majoritate din rândul publicului feminin, au precizat că noul show va avea 10 episoade. Nu a fost anunţată data la care va fi difuzat primul episod.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor ’80 şi ’90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită „Vocea”. Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul „Bodyguard” (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei „I Will Always Love You” (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară.

Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.