Fiica suspectului de la Caracal, acuzată de legături cu proxeneţi. Un afacerist arădean: doi italieni sunt dispuşi să depună mărturie

Un arădean, fost angajat şi partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de concubinaj şi afaceri, susţine că o ştie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete, potrivit Adevărul.

RomaniaTV.net
01 aug. 2019, 08:40
Fiica suspectului de la Caracal, acuzată de legături cu proxeneţi. Un afacerist arădean: doi italieni sunt dispuşi să depună mărturie

UPDATE: Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat, după ce un om de afaceri din Arad a acuzat-o că ar fi implicată în trafic de persoane şi că le-ar fi promis fete unor oameni de afaceri italieni dispuşi să depună mărturie, că nu este adevărat şi că vineri va veni cu precizări.

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timişoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână, l-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care a venit în România, potrivit sursei citate.

Giorgio Albieri a cumpărat unui domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren în județul Arad, apoi el a făcut obiectul unui dosar penal pentru trafic de muniţie, dar ar fi comis şi infracţiuni de spălare de bani şi evaziune. Muniţia era introdusă ilegal în România pentru a fi vândută italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul deţinut de Albieri, fiind camuflată în aparate de cafea. Între timp, italianul a murit, iar femeia a preluat afacerile acestuia.

Nicolae Cristian Cilan, un om de afaceri arădean, susţine că a ajuns să o cunoască foarte bine pe fiica lui Gheorghe Dincă, prin intermediul partenerului său de afaceri italian, Giorgio Albiero. Concret, Nicolae Cilan susţine că Vittorio Golo şi Francesco Velar, doi italieni cu care el făcea afaceri, l-au adus pe Giorgio Albiero, în România pentru a investi în achiziţia de terenuri agricole.

Pe Daniela Dincă, Nicolae Cilan susţine că a cunoscut-o prin intermediul lui Albiero, în Italia. „Eu pe Daniela am cunoscut-o la Albiero acasă, în Italia, la hala unde avea el distribuitoarele astea de cafea. Domnul Albiero m-a rugat să o ajut că avea un dosar penal la Timişoara pentru furt. Furase banii de la o farmacie veterinară la care lucrase în Timişoara. Au venit în România, le-am prezentat un avocat care le-a explicat că trebuie achitat prejudiciul. Era undeva între 10.000 şi 18.000 de lei nu mai ştiu exact. S-au înţeles cu acel patron de farmacie, care şi-a retras plângerea. Probabil l-au motivat serios”, a mai declarat Cilan, pentru „Adevărul”.

După rezolvarea dosarului penal, susţine arădeanul, Albiero a început să îi acorde tot mai multă încredere Danielei Dincă. Omul de afaceri arădean susţine că fiica lui Gheorghe Dincă a ajuns administrator al domeniului de vânătoare deţinut de italian, postură din care se ocupa să le livreze fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din judeţul Arad. Nicolae Cilan susţine că partenerii săi de afaceri italieni, Vittorio Golo şi Francesco Velar, sunt dispuşi să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.