Maria Georgiana a reușit să câștige din OnlyFans aproape 1 milion de euro. Cum a ajuns tânăra la această performanță: „Am fost sinceră”

Maria Georgiana a reușit să strângă o avere considerabilă exclusiv din conținutul pe care îl postează pe OnlyFans.

19 feb. 2023, 20:32
Maria Georgiana a reușit să câștige din OnlyFans aproape 1 milion de euro. Cum a ajuns tânăra la această performanță: „Am fost sinceră”
Maria Georgiana a spus nu prejudecăților și a reușit să strângă o avere din conținutul destinat adulților

Tot mai multe persoane aleg să posteze pe platforma OnlyFans pentru a câștiga mai mulți bani, iar astfel devin cunoscute în întreaga țară. Printre acestea se află și Maria Georgiana care face fotografii și videoclipuri destinate adulților, create special pentru ca bărbații să ofere bani.

Maria Georgiana activează deja de ceva timp în acest domeniu, iar conținutul interzis minorilor i-a adus în conturi tinerei nu mai puțin de 800.000 de euro.

Citește și: Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. „Normal că o susțin!” FOTO

Ea spune că a știut de la bun început în ce se bagă, dar cu toate astea i-a fost teamă de comentariile răutăcioase pe care știa că o să le primească din partea oamenilor, însă succesul pe care l-a dobândit a făcut-o să rămână mereu pe poziții. Din banii pe care i-a câștigat, aceasta a reușit să își construiască chiar și o vilă.

„Conider că am avut și noroc, probabil am fost sinceră de la început și asta m-a ajutat foarte mult. Am sous tot ce fac și asta a contat la public. M-am temut la început, dar apoi am văzut că succesul vine așa și a fost okay”, a declarat Maria Georgiana, potrivit SpyNews.

Citește și: Soţia lui Cristian Daminuţă şi-a făcut cont pe OnlyFans. Reacţie virală a fostului fotbalist

Ea spune că primele zeci de mii de euro le-a făcut în doar câteva luni, dar acum veniturile ei au început să scadă.

„După două, trei luni am început să fac zeci de mii de dolari pe lună. Acum încă câștig zeci de mii, dar nu cum câștigam cumva. Nu m-am ținut de treaba asta. Doar pe OnlyFans, să zic undeva la 800.000 de dolari”, a mai spus ea.