Fildas Grup se delimitează de angajatul prins de DIICOT cu zeci de cutii de Fentanil asupra sa, pe care urma să le comercializeze. Reacţia oficială a companiei

Dealerul de droguri reținut joi de DIICOT în timpul operațiunii „Himera” este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București şi angajat al unei farmacii de mai bine de 9 ani ca specialist în managementul calității.

22 sept. 2023, 21:33
Fildas Grup se delimitează de angajatul prins de DIICOT cu zeci de cutii de Fentanil asupra sa, pe care urma să le comercializeze. Reacţia oficială a companiei

Fildas Grup, compania-mamă la care era angajat dealerul, se delimitează ferm de acţiunile acestuia şi a dispus desfacerea contractului de muncă.

Firma noastră a luat la cunoștință, din presă și de la autorități, în cursul zilei de ieri, despre suspectul vizat în cazul de furt de produse. Ne delimităm, ferm, de faptele persoanei cercetate și vă informăm că s-a dispus desfacerea contractului de muncă.

Managementul colaborează cu organele de anchetă, pentru elucidarea cazului. Publicul va afla adevărul pe măsura ce rezultatele anchetei aflate în derulare ne vor fi aduse la cunoștință.

Menționăm că inventarele, dispuse și efectuate de echipele de auditori, nu au evidențiat lipsuri.

Colegii din toată țara speră că munca lor va continua să fie apreciată, în ciuda acestui incident major, pe care îl regretăm cu toții„, a transmis biroul de presă Fildas Grup.

Reamintim că polițiștii și procurorii au găsit o cantitate semnificativă de substanțe psihoactive la perchezițiile făcute în biroul ocupat de angajat. E vorba despre 2500 de comprimate cu fentanil, aproape 3.000 de comprimate cu morfină, aproape 100 patile cu oxicodonă, peste 100 cu dihidrocodeină și peste 300 de plasturi cu fentanil.

Joi, bărbatul a fost reținut după ce a fost prins în flagrant. El e acuzat că a vândut peste 11.000 de comprimate de Fentanil și Oxicodonă, cele mai puternice droguri sintetice.