Filmul COMPLET al războiului dintre clanuri. Cum a fost ucis Pian după ce s-a întors cu întăriri să bată clanul rival. REFERAT POLIŢIE

Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri, care a avut loc în Sectorul 6, iar principalul suspect a fost arestat. Miercuri, trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentantivă de omor, după ce l-ar fi lovit, cu picioarele şi cu diverse obiecte, pe bărbatul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian. Doi dintre cei reţinuţi sunt fraţi ai lui Emi Pian.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 18:48

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre clanurile interlope căruia i-a căzut victimă Emi Pian, liderul clanului Duduainu. Noi informaţii din referatul de arestare schimbă toată ancheta. Măcelul a avut loc pe data de 3 august, la o adresă din Giulești, situată pe Intrarea Craiovei, acolo unde a fost organizată o așa zisă „gală de barbut”. Locația era relativ nouă și folosită de aproximativ o lună, în condițiile în care organizatorii jocurilor de noroc ilegale preferă să nu folosească de prea multe ori aceeași adresă.

STENOGRAME incendiare. Duduienii, înregistraţi când ameninţă că îi taie limba lui Florin Salam: „Să nu mai cânte în viaţa lui” 

Pentru această partidă s-ar fi strâns o mulțime de jucători din București, dar și din provincie, suma totală pusă în joc fiind de aproximativ 50.000 de euro. La masa de joc ar fi fost mai mulți lideri interlopi din București, între care fiul lui Emi Pian, care a venit să-și încerce norocul, Nat Mincă, din clanul Sadoveanu, Ninel Ștocaru, dar și mulți alții, între care și Richard Emanuel Gheorghe, care venise împreună cu prietenul său, Ciprian al lui Napi.

CRONOLOGIA ȘANTAJULUI DUDIENILOR
• 22 iunie 2020 – Aramis (fiul lui Cristofor, fost lider al clanului Duduianu) este bătut la un botez la care cânta Florin Salam
• 24 iunie 2020 – Salam depune plângere după ce Aramis l-ar fi scos vinovat de agresiunea la care a fost supus și i-a cerut 100.000 € ca să nu-i taie limba
• 26 iunie 2020 –La o benzinărie, Aramis îi transmite lui Salam – prin intermediul unui anume Grasu – că nu glumește și îi cere să facă plata în două tranșe.
• 22 iulie 2020 –Percheziții la clanul Duduianu,. Aramis este pus sub învinuire pentru șantajarea lui Florin Salam și a altor maneliști

Undeva în jurul orei 02:00, în locația respectivă ar fi ajuns și Florin Mototolea, zis Emi Pian. Acesta ar fi avut o dispută cu Richard Emanuel Gheorghe, care îl împrumuta pe unul dintre jucători. Atunci, Emi Pian i-ar fi reproșat acestuia că îi dă bani unuia dintre clienții săi, cu toate că „în lumea cămătarilor acest lucru este strict interzis”. Atmosfera a degenerat, iar Emi Pian a fost tăiat de Richard Emanuel Gheorghe.

Polițiștii au descoperit la fața locului o baionetă, un cuțit de culoare neagră și un briceag de culoare roșie
GÂNDUL.RO a intrat în posesia unor alte informații senzaționale extrase chiar din referatul de arestare întocmit de polițiști și le prezintă în exclusivitate. Polițiștii au fost alertați de o persoană, prin apel la 112, iar aceasta a transmis că la adresa respectivă din București are loc o altercație și se aud focuri de armă.

„În fapt, în dimineața ..o persoană a sesizat prin 112 că la adresa din București, ….mai multe persoane se băteau, auzindu-se totodată focuri de armă. La fața locului s-au prezentat echipaje din cadrul Secției 20 Poliție care, din primele verificări, au stabilit că la adresă avusese loc o petrecere, fără a exista însă antecedente. Între timp, Dispeceratul 112 a dirijat echipajele de poliție pe str. …, unde se reclama că mai multe persoane de etnie rromă se băteau în stradă. Echipajele s-au deplasat la adresa indicată, fără însă a găsi vreo persoană. Ulterior, pe str. … în apropierea imobilului cu nr… a fost găsită o persoană, identificată ca fiind …. –care susținea că fusese agresată fizic și că îi fusese pulverizat spray lacrimogen în față” se precizează în referatul de arestare.

„În urma verificărilor efectuate în continuare în zonă, au fost depistate o baionetă aruncată în mijlocul străzii, iar în jurul acesteia, precum și în împrejurimi au fost observate pete brun roșcate sub formă de acumulări, mânjituri și stropi, cu aspect de sânge. De asemenea, în zonă a fost observat un toc pentru cuțit din material sintetic, iar pe strada imediat următoare – str. ….au fost observate un cuțit de culoare neagră și un briceag de culoare roșie, aruncate pe trotuar”, scrie în din referatul de arestare

Emi Pian, înjunghiat în picior în timpul partidei de barbut

În mass-media au apărut, inițial, și informații potrivit cărora interlopul Emi Pian a fost înjunghiat în gât, numai că informațiile din referatul de arestare – obținute de GÂNDUL.RO – transmit că acesta a fost înjunghiat în picior.

„În cursul aceleiași dimineți s-a stabilit că la Spitalul Universitar de Urgență București a fost adus cu o mașină de către …. victima (n.red. – Emi Pian), care prezenta o plagă tăiată în zona unui picior. Pe baza relațiilor primite de la unitatea spitalicească a rezultat că cel în cauză se numea …. –. Acesta a primit îngrijiri medicale de urgență însă, în pofida acestora, a decedat în cursul dimineții”, se menționează în referatul de arestare.

Deși a apărut în scenariu și varianta unei partide de rummy, referatul de arestare este sec – a fost vorba despre o partidă de barbut la care au participat aproximativ 15-20 de persoane.

„La adresa din București, … sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns cca. 15-20 de persoane, printre care… În jurul orei (…) în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut, printre aceștia numărându-se și…, însoțit de fiul acestuia -, zis…., adunându-se în cele din urmă cca. 15-20 de persoane. Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte. În timpul jocului, au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut – …… – datora bani atât victimei (n.red. – Emi Pian), cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe”. Emi Pian a părăsit locația, întorcându-se la scurt timp însoțit de mai mulți membri de familie și apropiați ai acestora, la bordul a trei autoturisme. Ceea ce înseamnă că a plecat doar pentru a se întoarce cu „întăriri”.