FILM EMOŢIONANT în MEMORIA SOLDATULUI UCIS: A fost condus pe ultimul drum de peste 1000 de oameni VIDEO

MAPN a realizat un scurtmetraj în memoria soldatului căzut la datorie în Afganistan, pe 30 martie. Militarul a murit pe data într-un atentat sinucigaş, în timpul unei misiuni de patrulare, în Afganistan. Militarul Claudiu Constantin Vulpoiu a fost condus pe ultimul drum, la Craiova, de peste 1000 de oameni.

14 apr. 2014, 09:37
FILM EMOŢIONANT în MEMORIA SOLDATULUI UCIS: A fost condus pe ultimul drum de peste 1000 de oameni VIDEO

Film emoționant făcut de MAPN în memoria soldatului care a fost ucis în Afganistan. Ministerl Apărării a realizat un scurtmetraj în cinstea sublocotenentul Claudiu Constantin Vulpoiu, eroul căzut la datorie pe data de 30 martie, potrivit România TV.

Citeşte şi Familia militarului ucis în Afganistan se pregătește să-l conducă, joi, pe ultimul drum

Imaginile au fost postate pe pagina oficială de Facebook a MApN. Claudiu Constantin Vulpoiu, fost ucis în Afganistan la sfârșitul lunii martie, într-un atac sinucigaş. El se afla în patrulare, iar mașina a fost lovită de o alta plină cu explozibil.

Tânărul se afla la cea de-a 6 misiune. În urmă cu 4 ani, a sfidat moartea, în timp ce trei camarazi ai săi au pierit într-o explozie. De data aceasta, nu a mai avut noroc. Urma să împlinească 36 de ani în luna mai. În urma lui a rămas o soție îndurerată și o fetiță de numai 2 ani.

Citeşte şi Trei dintre militarii români răniţi în Afghanistan, transferaţi la un spital din Germania

Sublocotenentul a fost înmormântat la Craiova, peste o mie de oameni – rude, colegi, prieteni, dar şi oficialităţi – au însoţit cortegiul funerar.