O nouă garsonieră din Cluj face furori. Dai 27.000 de euro şi trăieşti o experienţă inedită: eşti şi în baie, şi în bucătărie în acelaşi timp

După garsoniera de 11 mp din Cluj, care a făcut înconjurul internetului şi a stârnit zeci de mii de comentarii şi reacţii, iată că oraşul de la poalele Feleacului loveşte din nou. Tot cu o garsonieră, dar ceva mai mare, de 13 mp, compartimentată în aşa fel încât să te facă să experimentezi senzaţii inedite.

10 feb. 2022, 17:29
O nouă garsonieră din Cluj face furori. Dai 27.000 de euro şi trăieşti o experienţă inedită: eşti şi în baie, şi în bucătărie în acelaşi timp

Vrei să vezi cum e să stai pe toaletă şi să amesteci în oala cu mâncare în acelaşi timp? Nu, nu e o glumă, e o experienţă pe care o poţi trăi dacă scoţi din buzunar 27.000 de euro să achiziţionezi garsoniera de doar 13 mp, situată ultracentral.

O nouă garsonieră din Cluj cât cutia de chibrit face furori printre internauţi

Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre pe str Aviator”, se arată în anunț.

Aşadar, aşa cum reiese din anunţ, garsoniera este „compartimentată” în cameră, bucătărie și baie. Însă, din imagini se observă cum veceul este amplasat chiar lângă cuptorul din bucătărie. Pentru uscătorul de rufie nu mai rămâne loc, aşa că a fost înghsuit în cabina de duş… şi ea la o aruncătură de băţ de aragaz.

Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată după ce anunţul a devenit viral

Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată la doar o oră de la publicarea anunţului, a anunţat patronul agenţiei imobiliare.

Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scrie în anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare Panoramic din Cluj.

Însoţit de mai multe fotografii, anunţul de închiriere a garsonierei comparabile cu un garaj micuţ a fost distribuit de 12.000 de ori şi a strâns zeci de mii de comentarii.

Citeste si Val de glume la garsoniera de 11 mp din Cluj, pentru care se cere 200 de euro chirie: „Se poate ridica din easybox?”

Potrivit Antena 1, patronul firmei de imobiliare care a postat anunțul a fost uimit și el de reacțiile oamenilor, apoi a anunțat că garsoniera și-a găsit chiriaș în foarte scurt timp.

S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro”, a spus proprietarul agenției imobiliare.

Citeste si Clujul, pe primul loc în topul celor mai scumpe locuinţe. Cât costă o garsonieră de 24 de metri pătraţi