Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată după ce anunţul a devenit viral. Cine va locui acolo şi cât va plăti chirie

Anunţul de închiriere a unei garsoniere de doar 11 metri pătraţi în Cluj-Napoca a făcut furori pe Facebook, unde a stârnit amuzamentul internaţilor. Locuinţa şi-a găsit chiriaş într-un timp foarte scurt după postare.

10 feb. 2022, 11:39
Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată după ce anunţul a devenit viral. Cine va locui acolo şi cât va plăti chirie

Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată la doar o oră de la publicarea anunţului, a anunţat patronul agenţiei imobiliare.

„Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scrie în anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare Panoramic din Cluj.

Citeşte şi: Val de glume la garsoniera de 11 mp din Cluj, pentru care se cere 200 de euro chirie: „Se poate ridica din easybox?”

Însoţit de mai multe fotografii, anunţul de închiriere a garsonierei comparabile cu un garaj micuţ a fost distribuit de 12.000 de ori şi a strâns zeci de mii de comentarii.

Potrivit Antena 1, patronul firmei de imobiliare care a postat anunțul a fost uimit și el de reacțiile oamenilor, apoi a anunțat că garsoniera și-a găsit chiriaș în foarte scurt timp.

„S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro.”, a spus proprietarul agenției imobiliare.

Inclusiv pagina oficială de Facebook a Ministerului Apărării Naționale a comentat anunțul: „Mai ușor intri în armată decât în garsoniera aceasta! ?”

Citeşte şi: Betty Davis, „Regina Funk-ului”, a murit la vârsta de 77 de ani. A inspirat generaţii de artişti VIDEO