Filmările la Fast & Furious 7 au fost reluate: Chiar dacă a murit, Paul Walker va juca în film până la sfârşit

Filmările la filmul Fast & Furious 7 au fost reluate, după ce au fost oprite în momentul în care cunoscutul actor Paul Walker a murit. Cu toate acestea, presa din Stale Unite a aflat că actorul va rămâne în film, vocea şi chipul său fiind editate cu ajutorul calculatorului.

21 mart. 2014, 13:17
Filmările la Fast & Furious 7 au fost reluate: Chiar dacă a murit, Paul Walker va juca în film până la sfârşit

Producătorii de la Universal Pictures au decis să se folosească în continuare de imaginea lui Paul Walker în Fast & Furious 7 chiar şi dupa moartea actorului, având ferma convingerea că acest lucru va bucura fanii şi aceştia vor aprecia foarte mult rezultatul, mai ales că Walker a jucat aproape în toată seria de până în prezent. Vocea şi chipul lui Paul Walker urmează să fie păstrate în film folosindu-se o tehnică specială, CGI.

Citeşte şi Ultimul film al lui Paul Walker: S-a lansat trailerul pentru „Brick Mansions” VIDEO

Pentru mişcări, producătorii au folosit dubluri care au constituţia fizică asemanatoare cu cea a lui Paul„, au declarat surse de pe platoul de filmare, potrivit NY Daily News.

Walker a interpretat rolul poliţistului Brian O’Conner în fiecare film din serie, exceptând cea de-a treia parte. În luna decembrie, la câteva zile după moartea lui Paul Walker, Universal Pictures a recunoscut că ar dori să îl păstreze pe Walker în film.

Citeşte şi E posibil să îi ia locul în Fast and Furious 7. Cum arată fratele lui Paul Walker şi cât de bine seamănă

Potrivit procinema.ro, Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian O’Conner în ultimele secvenţe din Fast and Furious 7. Cody Walker, care este cascador, ar putea continua filmările la peliculă în locul fratelui său, ca un omagiu adus actorului.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013 într-un teribil accident de maşină petrecut în California, SUA.

PAUL WALKER. Conform medicilor care au realizat autopsia întregul corp al lui Paul Walker era carbonizat, iar legiştii au constatat că nu mai exista nici un organ întreg, care să poată fi dat spre donaţe, informează TMZ.

Actorul a fost găsit chircit, cu braţele îndoite de la coate, semn că a încercat să se apere de flăcări în urma impactului („poziţia pugilistului”). Avea fracturi multiple la nivelul întregului corp, foarte grave însă la maxilar, claviculă şi la braţul stâng. Coastele şi osil pevian prezentau fracturi în mai multe locuri.

Producţia, cu Vin Diesel şi Paul Walker urmează să fie lansată în data de 10 aprilie 2015.  Cu toate acestea, filmările la peliculă au fost întârziate, după ce Paul Walker, 40 de ani, a murit într-un accident auto înregistrat la Los Angeles, în data de 30 noiembrie 2013.