Filmul care a prevestit epidemia de coronavirus este în top după nouă ani

Filmul „Contagion”, apărut în 2011, este în topul vânzărilor online, în contextul epidemiei de coronavirus. Pelicula regizorului Steven Soderberg este unul dintre puţinele care a prezentat în acord cu realitatea actuală apariţia şi extinderea unui astfel de virus, până la stadiul de pandemie.

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 15:15
Filmul care a prevestit epidemia de coronavirus este în top după nouă ani

Premiera filmului „Contagion” a avut loc în 2011, însă în contextul apariţiei coronavirsului Covid-19, care a îmbolnăvit peste 110.000 de persoane şi a provocat aproape 4.000 de decese în toată lumea, acesta a revenit în atenţia publicului. La nouă ani de la apariţie, reuşeşte să ajungă din nou în topuri vânzărilor de pe internet. Încă din luna ianuarie a început să apară printre cele mai descărcate filme de pe aplicaţia iTunes, în rând cu noile producţii „Joker” sau „Regele asfaltului”, potrivit Adevarul.ro.

În luna decembrie, în topul producătorului Warner Bros, filmul „Contagion” se afla de abia pe locul 270 în topul celor mai vizionate filme. Astăzi, filmul lui Steven Soderberg este pe locul secund. În distribuţia filmului regăsim mari actori precum Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne, sau Marion Cotillard. Creaţia regizorului Steven Soderberg este singurul film artistic care prezintă realistic apariţia şi paşii prin care se extinde o pandemie de coronavirus.

 

Citeşte şi: Dan Negru, APEL DISPERAT pe Facebook. Ce spune despre ştirile legate de CORONAVIRUS