Filmul complet al maneliştilor terorizaţi de clanul Duduienilor. Ce păţeau dacă refuzau să le cânte la petreceri VIDEO

Clanul Duduienilor a văzut în maneliști o adevărată mină de aur, o fabrică de făcut bani. Florin Salam vorbește despre 20 de ani de teroare, dar este greu de stabilit în urmă cu câți ani au început Duduienii asaltul asupra maneliștilor, când au trecut de la șantaj la tâlhărie și mai apoi la abuzarea partenerelor lor de viață ori la drogarea cântăreților sub amenințarea armelor.

RomaniaTV.net
22 aug. 2020, 18:08

De ani buni vedem la televizor cum maneliști celebri ca Florin Salam ori Nicolae Guță primesc mii de eruro la nunțile la care cântă. De la ei a rămas celebra expresie „fără număr, fără număr”, banii oferiți pentru dedicațiile muzicale fiind atât de mulți încât maneliștii nu se mai obosesc să-i mai numere.

Puțini știau, însă, până acum, că aceste scene ascund un adevăr dureros, scos la iveală de anchetatori în dosarul șantajării maneliștilor. Procurorii susțin că urmașii lui Cristofor Duduianu, printre care Aramis, Grațian și Emi Pian, veneau la petreceri și, în schimbul dedicațiilor muzicale, le ofereau cântăreților sume de bani pe care, la sfârșit, le cereau înapoi pretinzând, însă, că sumele achitate ar fi fost mult mai mari decât în realitate. Intuind în asta o fabrică de făcut bani, Duduienii au mers mai departe, ridicând șantajul la rang de artă.

Maneliştii erau duşi în anumite locații, acolo unde erau amenințați cu săbiile şi dezbrăcaţi. Mai mult, partenerele de viață ale cântăreţilor erau abuzate sexual de față cu aceștia.

Manelist, obligat să se drogheze

Unui manelist i s-a pus sabia la gât și a fost obligat să se drogheze. Asta, după ce unii dintre ei refuzau să meargă la acele evenimente pregătite deja, organizate de către membri clanului Duduianu la care maneliștii trebuiau să patrticipe, să cânte, dar banii intrau în buzunarele celor din acest clan.

Opinia publică nu ar fi aflat de aceste grozăvii dacă pe 22 iunie 2020, Aramis Duduianu nu ar fi fost bătut la un botez la care cânta Florin Salam. Anaser Duduianu s-a grăbit să dezmintă că fratele său ar fi fost bătut, numai că Aramis însuși s-a dat de gol intrând live pe o rețea de socializare.

Trebuie să fi fost o mare umilință pentru Duduieni ca unul de-al lor să ia bătaie de la rivalii din clanul Vasilcoi, din moment ce Aramis n-a găsit alt vinovat pentru bătaia primită decât pe … Florin Salam. Pe 24 iunie manelistul a depus o plângere penală în care scria că a fost șantajat și tîlhărit de duduieni.

„Dupa douăzeci de ani m-am hotărât sa spun acest subiect, despre niște oameni care nu iti dau voie pur și simplu sa-ti faci meseria. Nu o sa dau nume. E momentul sa am grija mai multă de mine, de meseria mea, sa-mi respect mai mult locul si pozitia si chiar aș vrea să cred ca tara asta nu e fara stapan. Si până la urma urmei daca nici in tara mea nu pot să muncesc și sa-mi castig painea muncind corect, atunci ce ar trebui sa fac? va intreb si eu pe voi”, spune recent Florin Salam. 

Aramis ameninţă că îi va tăia limba lui Salam, dacă nu-i plăteşte 100.000 de euro

Două zile mai tîrziu, pe 26 iunie, viteazul Aramis este interceptat într-o benzinărie când îi transmite printr-un intermediar lui Salam că îi va tăia limba dacă nu-i plătește 100.000 de euro în două tranșe.

Pe 22 iulie au loc primele percheziții la locuințele Duduienilor și, ulterior, primele arestări. Denom, Seif și Aramis, sunt puși sub învinuire petru șantajarea și tâlhărirea lui Salam și a altor maneliști.

Pentru alți doi membri ai clanului, Florin Duduianu, zis Anaser și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost emise mandate de arestare în lipsă fiind învinuiți de șantaj și tâlhărie calificată la adrexsa maneliștilor. Anaser Duduianu, despre care presa a scris că s-ar afla în Anglia, a repostat zilele acestea un filmuleț mai vechi în care își anunță rivalii că Duduienii sunt înfrățiți cu urmașii celebrului interlop Fane Spoitoru. Repostarea filmului în aceste zile poate fi interpretată, însă, și ca un mesaj adresat celor pe care, deși fac parte din familie, i-ar putea bate gândul colaborării cu poliția, deci al trădării.

În ceea ce îl privește pe fugar, se spune că Lindon Duduianu ar fi făcut chiar o aroganță, fiind prezent la înmormântarea lui Emi Pian unde s-a plimbat nestingherit pe sub nasul polițiștilor care păzeau mortul.

O altă victimă a duduienilor este manelistul Țancă Uraganul. Chiar dacă el este unul dintre cei 2786 de veri primari ai liderilor clanului, asta nu l-a ajutat cu nimic. Manelistul a povestit un episod violent în care Denom Duduianu i-ar fi cerut cotă parte din banii câștigați la o cântare pe motiv că s-ar folosi de numele clanului ca să beneficieze de protecție.

Jador, ameninţat de interlopi

Boala Duduienilor pe maneliști pare să fie de lungă durată. Recent, Jador, un alt manelist de succes, a fost amenințat cu bătaia de către un membru al clanului. George Pian, văr al răposatului Emi Pian, este supărat că Jador l-a detronat din topul vizualizărilor pe youtube pe Dani Mocanu, cântărețul preferat al Duduienilor.

Apropiații clanului Duduienilor au declarat pentru wowbiz că interlopii vor să îl cheme pe Jador la o petrecere la care să îl oblige să le cânte în genunchi și să-l umilească, așa cum au făcut de-a lungul timpului cu Florin Salam sau Nicolae Guță.

Citeşte şi Au dispărut filmările care puteau face lumină în cazul morţii lui Emi Pian. Ce spune proprietarul casei în care s-a jucat barbut