Filmul crimei de lângă Parcul Crângași. Bărbatul ucis de doi tineri de 16 și 20 de ani ar fi încercat să apere o fată

Un bărbat de 47 de ani a murit, noaptea trecută, în zona Parcului Crângași din Capitală, după ce doi tineri, de 16 și 20 de ani, l-au bătut cu bestialitate. Totul ar fi pornit, spun martorii, de la o fată.

15 mai 2024, 09:18
Filmul crimei de lângă Parcul Crângași. Bărbatul ucis de doi tineri de 16 și 20 de ani ar fi încercat să apere o fată
Filmul crimei de lângă Parcul Crângași. Victima și-ar fi găsit sfârșitul de mâna tinerilor violenți încercând să apere o fată

Un bărbat de 47 de ani și-a găsit sfârșitul în fața uneia dintre intrările în Parcul Crângași, din Sectorul 6 al Capitalei. Criminalii, un băiat de 16 ani și un altul de 20 de ani, cunoscuți ca având un istoric violent, au fost depistați de oamenii legii rapid. Totul ar fi pornit de la o fată, sau chiar mai multe, pe care victima a încercat să le protejeze.

Citește și: Afaceristul turc care a ucis-o pe Mirela şi a aruncat-o lângă Autostrada A1 s-a întâlnit cu sora victimei după crimă

Filmul crimei de lângă Parcul Crângași

Tragedia a avut loc noaptea trecută, în fața uneia dintre intrările în parcul Crângași. Bărbatul mergea la plimbare cu două fete, fiicele iubitei lui. Un grup de doi tineri și alte patru fete au început să le hărțuiască pe cele două tinere. Se pare că una dintre ele nu răspunsese unei cereri de prietenie pe o rețea socială, stârnind revoltă în rândul grupului. Bărbatul le-a apărat, ceea ce i-a enervat și mai tare pe băieți.

Aceștia s-au înarmat cu două crengi groase de copac și au revenit la scurt timp în zonă, unde și-au așteptat victima. Au început, fără milă, să îl lovească pe bărbat în cap. Cu ultimele puteri, bărbatul a încercat să se salveze din mâinile bătăuşilor. Din păcate a fost prins şi bătut până şi-a dat ultima suflare. Medicii chemați la fața locului au încercat timp de două ore să îl resusciteze, însă fără succes.

Imediat după atac, agresorii s-au făcut nevăzuţi, însă după două ore poliţiştii au dat de urma lor. Ei au fost găsiți și duși la secția de poliție, unde s-a aflat că erau cunoscuți ca persoane violente. Timp de 5 ore au dat declarații în fața oamenilor legii, iar la ieșirea din secție nu au oferit nicio declarație.

Atât rudele agresorilor, cât și ale victimei, și-au pierdut cumpătul rapid, însă autoritățile au ameliorat situația rapid.

Cercetările au fost acum preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi cei doi indivizi vor petrece ani grei în spatele gratiilor.

Citește și: Româncă din Marea Britanie, mamă a șase copii, înjunghiată mortal de soț. După ce a săvârșit crima, bărbatul s-a sinucis