Filmul MĂCELULUI de la Galaţi. Cum a plănuit un bărbat să îşi înjunghie soţia de 10 ori

Publicat: Miercuri, 11 Iunie 2014 10:45 // Actualizat: Miercuri, 11 Iunie 2014 10:54 // Sursa: romaniatv.net

Bărbatul de la Galaţi, care şi-a înjunghiat soţia de zece ori şi-a plănuit cu minuţiozitate atacul. Potrivit România TV, care a refăcut filmul evenimentelor, el a venit de acasă cu un cuţit de 30 de centimetri hotârât să îşi atace partenera. În plus, a avut grijă să nu fie suprins în imagini. Camera de supraveghere din faţa magazinului în care a avut loc atacul nu a înregistrat nimic, se pare că atacatorul a întors-o.

Galaţiul a fost cutremurat marţi de o tentativă de asasinat, un bărbat înjunghiindu-şi soţia de mai multe ori ori, în interiorul unui chişc de ziare.

Citeşte şi TERIBIL! Femeie din Galaţi ÎNJUNGHIATĂ de ZECE ori chiar de SOŢUL ei

Potrivit România TV, atacatorul a aşteptat-o pe femeie să intre la serviciu. A pândit de la depărtare şi când vânzătoarea a primit marfă a mers în spatele chioşcului şi a lovit-o cu un cuţit. Trecătorii au auzit ţipetele disperate şi au sunat după ajutor. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital. Medicii spun că a fost înjunghiată de 10 ori şi a pierdut mult sânge.

Citeşte şi Tânără omorâtă cu lovituri de cuţit de către fostul prieten. Agresorul s-a spânzurat ulterior într-o pădure

Colegele de serviciu ale femeii spun că viaţa ei era un adevărat calvar. Certurile, bătăile şi ameninţările cu moartea erau la ordinea zilei. În urmă cu o zi, femeia ceruse ajutorul poliţiştilor după un alt scandal. Cei doi au împeună doi copii, iar vecinii lor spun că se certau foarte des, din cauza banilor. Mai mult decât atât, femeia l-a ameninţat în repetate rânduri că îl părăseşte.

În ciuda faptului că a fost înjunghiată de zece ori, femeia se află acum în afara oricărui pericol.

Citeşte şi Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia chiar în magazinul unde era vânzătoare s-a predat

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
femeie injunghiata galaţi injungghiata de soţ
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 iun 11:24
...evenimentelor, el a venit de acasă cu un cuţit de 30 de centimetri hotârât să îşi atace Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
11 iun 10:50
...plănuit cu minuţiozitate atacul. Potrivit România TV, care a refăcut filmul evenimentelor,e l a venit de acasă cu …read more...
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H