Tânără omorâtă cu lovituri de cuţit de către fostul prieten. Agresorul s-a spânzurat ulterior într-o pădure

Întâmplare teribilă şi în judeţul Alba. Un angajat de la Ambulanţă şi-a înjunghiat fosta iubită, colegă de serviciu, apoi a aruncat-o în stradă şi a lăsat-o să moară. La scurt timp bărbatul s-a sinucis.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 09:40
Tânără omorâtă cu lovituri de cuţit de către fostul prieten. Agresorul s-a spânzurat ulterior într-o pădure

Incidentul macabru a avut loc în cursul serii de luni, în a doua zi de Rusalii, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Hopârta, cu privire la faptul că fiica sa, T.L. în vârstă de 26 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă, pe drumul principal din localitatea Hopârta, la aproximativ 250 de metri de locuinţă, prezentând mai multe răni în zona gâtului, potrivit Alba 24.

Citeşte şi TERIBIL! Femeie din Galaţi ÎNJUNGHIATĂ de ZECE ori chiar de SOŢUL ei

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi două echipaje SMURD, care au constatat că tânăra era în stare de inconştienţă, prezentând plăgi tăiate în zona gâtului, a toracelui, a spatelui şi membrelor superioare.După epuizarea manevrelor de resuscitare, la ora 1.18, a fost declarat decesul.

Pentru cercetarea evenimentului, a fost constituită o echipă complexă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi ai Poliţiei Municipiului Aiud, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că tânăra a fost agresată de Marius Iulian O., de 29 de ani, din municipiul Aiud, cu care anterior avusese o relaţie de prietenie. Bărbatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit, în timp ce se aflau în autoturismul tatălui victimei, iar după comiterea agresiunii a aruncat-o din autoturism şi a părăsit cu acesta locul faptei.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT! Două minore de 12 ani şi-au ÎNJUNGHIAT prietena de 19 ori din CAUZA unui JOC pe INTERNET FOTO

Poliţiştii au luat măsuri pentru identificarea agresorului, iar marţi dimineaţa, în jurul orei 6.00, Marius Iulian O. a fost găsit spânzurat, într-o pădure din apropierea localităţii Hopârta. Dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.