Filmul „The Bodyguard”, transformat în muzical. Află cine joacă în rolul lui Whitney Houston

Un muzical inspirat din filmul "The Bodyguard" (1992), care i-a avut în rolurile principale pe Whitney Houston şi Kevin Costner, va avea premiera în luna noiembrie, la Adelphi Theatre din Londra.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 21:12
Filmul „The Bodyguard”, transformat în muzical. Află cine joacă în rolul lui Whitney Houston

Filmul, care prezintă povestea de dragoste dintre o foarte cunoscută cântăreaţă de muzică pop şi bodyguardul ei, a obţinut încasări de peste 400 de milioane de dolari, iar albumul care conţine piesele de pe coloana sonoră a filmului, inclusiv celebra piesă „I Will Always Love You”, interpretată de Whitney Houston, s-a vândut în peste 42 de milioane de copii, informează nme.com.

Cântăreaţa Heather Headley, recompensată cu Grammy, va juca rolul Rachel Marron, personajul interpretat de Whitney Houston în filmul „The Bodyguard”.

Potrivit publicaţiei The Guardian, proiectul se afla în pregătire încă de anul trecut, însă perspectivele sale comerciale s-au îmbunătăţit semnificativ după decesul cântăreţei Whitney Houston, pe 11 februarie.

Spectacolul va include hitul „I Will Always Love You”, dar şi alte hituri lansate de Whitney Houston. Dramaturgul american Alex Dinelaris a compus muzica pentru coloana sonoră a acestui musical.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie la vârsta de 48 de ani. Cântăreaţa a fost descoperită moartă în cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autorităţile americane nu au anunţat deocamdată cauza decesului.

Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, în care a devenit una dintre cele mai admirate şi mai influente cântăreţe din lume, Whitney Houston a câştigat, printre altele, şase premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards. Succesul de pe scenă a început însă, în anii 1990, să fie umbrit de tot mai multe probleme în viaţa personală. În ultimii zece ani, viaţa cântăreţei a fost dominată de abuzul de droguri şi încercări eşuate de a se trata în clinicile specializate contra dependenţei.

Cântăreaţa a fost înmormântată duminică, lângă locul de veci al tatălui ei, în cimitirul Fairview din Westfield, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi.