Filmuleţe făcute acasă, postate pe YouTube, pot aduce câştiguri de mii de euro – VIDEO

Videoclipurile filmate acasă nu aduc doar notorietate personajelor principale, ci şi mulţi bani, dacă acestea sunt postate pe site-uri care sunt vizionate de numeroşi oameni.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 10:30
Filmuleţe făcute acasă, postate pe YouTube, pot aduce câştiguri de mii de euro – VIDEO

Filmuleţele cu bebeluşi, pisicuţe sau urşi panda aduc sume importante de bani familiilor care le postează pe YouTube, scrie dailymail.co.uk.

Un videoclip de 58 de secunde cu doi fraţi a adus părinţilor peste 116.000 de euro din reclame, după ce a fost vizionat de 386 de milioane de ori.

YouTube susţine că sute de familii câştigă sume de bani cu şase cifre din afaceri asemănătoare.

„Charlie m-a muşcat din nou de deget!”, care arată reacţia lui Harry, în vârstă de 3 ani, atunci când este muşcat de deget de fratele lui mai mic, este unul dintre filmuleţele de mare succes. Acesta a fost postat pe Youtube în 2007, pentru a fi vizionat de prieteni şi familie, însă a devenit un fenomen pe internet după ce a fost difuzat într-o emisiune TV.

Părinţii băieţilor strâng banii câştigaţi din filmuleţ pentru a plăti educaţia copiilor.

„De când s-au născut băieţii am stat cu camera video în mână. «Charlie m-a muşcat din nou de deget» a fost primul filmuleţ pe care l-am postat. Vroiam să împărtăşesc acel mic moment cu naşul lor din Colorado”, a declarat Carr Davies, tatăl băieţilor.

Lily Clem, în vârstă de 6 ani, a izbucnit într-un plâns isteric atunci când mama sa a anunţat-o că va merge la Disneyland.

David DeVore a devenit o vedetă pe internet după ce tatăl său l-a filmat după vizita la dentist, când acesta spunea, aflat sub efectul anestezicului: „Este viaţa reală?”. Videoclipul a adus familiei peste 116.000 de euro doar în primul an de la postarea pe YouTube.