FINAL TRAGIC. O tânără a murit încercând să-şi salveze vecinii din blocul care luase foc

O tânără de 23 de ani din Marea Britanie a murit după ce a încercat să-şi avertizeze vecinii că un incendiu a izbucnit în blocul în care locuiau.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 09:52
FINAL TRAGIC. O tânără a murit încercând să-şi salveze vecinii din blocul care luase foc

Sophie Rosser venea acasă de la o petrecere aniversară când a văzut flăcările și fumul care veneau din blocul în care locuia împreună cu prietenul ei, Oscar Silva.

Absolventă a facultăţii de arhitectură, tânăra l-a sunat pe prietenul ei de 28 de ani, cu care avea o relaţie de doi ani, și i-a spus că trebuie să iasă urgent din clădire, pentru că a izbucnit un incendiu.

Ea a fugit apoi în clădire, în încercarea de a-i avertiza şi pe alții de pericol.

Silva și un prieten de-al său au încercat să coboare pe scara de incendiu a clădirii, dar s-au întors înapoi pentru că era prea mult fum. Aceştia s-au refugiat într-un final pe balcon, potrivit DailyMail.

Când Silva a privit în jos a văzut un pompier care o căra pe braţe pe Sophie Rosser din clădirea în flăcări, în Isle of Dogs, din estul Londrei.

Silva și prietenul său au fost salvaţi de pompieri și s-au grăbit să ajungă la Sophie Rosser la Royal London Hospital din Whitechapel, unde aceasta a murit în aceeași zi.

Oscar Silva a spus că după ce a vorbit cu poliția i s-a spus că Sophie Rosser a fugit în interiorul clădirii pentru a-i avertiza şi pe ceilalţi colocatari de incendiu.