Finala Chefi la cuţite 2020. Sezonul 8 îşi anunţă câştigătorul pe 16 decembrie

Finala Chefi la cuţite 2020. Sezonul 8, care a fost cel mai lung dintre toate, se apropie de sfârşit, pe 16 decembrie se va desemna câştigătorul ediţiei. Cătălin Scărlătescu a mărturisit în ultima probă de duel că a fost cel mai frumos sezon.

11 dec. 2020, 11:36
Finala Chefi la cuţite 2020. Sezonul 8 îşi anunţă câştigătorul pe 16 decembrie
FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020

Finala Chefi la cuţite 2020. În septembrie 2020, a început călătoria în cel mai spectaculos sezon „Chefi la cuțite”. Bucătari și pasionați de gătit din toată țara s-au înscris la preselecții. Unii, extrem de determinați, au înfruntat chiar și pericolul reprezentat de pandemie și statul în carantină timp de paisprezece zile, totul pentru a ajunge la audiții, scrie A1.ro.

După paisprezece battle-uri palpitante și numeroase eliminări surprinzătoare, cei trei au anunțat care sunt cei nouă semifinaliști care vor trece printr-o serie de probe dificile, în goana către marea finală „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Citeşte şi: Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, imagini inedite în afara competiţiei

Finala Chefi la cuţite 2020. Cine a luat marele premiu

Favorita publicului este Roxana Blenche și face parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Concurenta a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, iar fanii cred că ea ar fi cea care a câștigat sezonul opt.

Roxana Blenche nu a confirmat că ea este câştigătoarea, însă are șanse mari să câștige, deoarece este foarte apreciată de public şi are experienţă în bucătărie.

Mai exact, Roxana a publicat câteva imagini pe pagina sa de Facebook, care fac parte dintr-o ședință foto, iar într-una din ele fața ei este acoperită cu foițe de aur. Această ipostază le-a ridicat fanilor câteva semne de întrebare și mulți dintre ei spun că a câştigat trofeul.

După pozele pe care le postezi cu aur, îmi dă impresia că tu ai câștigat acest sezon/ Meriți să câștigi/ Meriți să câștigi/ Ești foarte frumoasă și super talentată!!! Bravo, om fain, succes în tot ceea ce faci!!!”,  sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite a venit la concurs cu gândul de a fi prima femeie care va ajunge în finală și, de ce nu, de a câștiga competiția care, până acum, a fost dominată de bărbați.

Citeşte şi: Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. O nouă eliminare surprinzătoare

Ea a fost aleasă în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, însă cu ajutorul unei amulete, Florin Domitrescu a cooptat-o o în echipa bulinelor. Este una dintre cele mai bune concurente din cadrul emisiunii culinare, lucru pe care l-au susținut și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrecu și Sorin Bontea.

Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot’, a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțit.