Finala iUmor 2021. Virgil Ciulin este CÂŞTIGĂTOR iUmor 2021

Finala iUmor 2021. Cei 11 concurenți selectați de juriu urcă pe scenă în această seară pentru a-și dovedi talentul în fața publicului. Juriul asistă la momente pline de amuzament și prestații cu totul neașteptate.

27 dec. 2021, 00:45
Finala iUmor 2021. Virgil Ciulin este CÂŞTIGĂTOR iUmor 2021

Câştigător iUmor 2021. Virgil Ciulin, concurentul pentru care s-a votat de două ori și pentru care Mihai Bendeac a „luptat” cu Cheloo, a obţinut cele mai multe voturi.

Virgil Ciulin a reușit să-i facă pe jurați să se amuze copios la numărul său de stand-up comedy din finala sezonului 11 de iUmor. Virgil Ciulin a reușit să creeze un moment inedit de umor, care a fost pe gustul juraților iUmor 2021. Chiar dacă acesta nu l-a convins în primă instanță pe Cheloo de abilitățile sale de comedie, Mihai Bendeac „a luptat” ca Cheloo să-și schimbe votul, lucru care s-a și întâmplat.

Virgil Ciulin a reușit să creeze un moment demn de o finală iUmor, unde a fost foarte apreciat de juriu.

„Iată-mă sunt aici. Am venit într-un mindset foarte bun astăzi, nu poți scoate niciun cuvânt rău de la mine”, spune concurentul înainte de a-și spune glumele.

„Bună sara, bine v-am găsit. Mă bucur că sunt aici. M-am pregătit să fiu aici. eu de 7 ani mă tund singur. Nu mă simt confortabil de intimitatea cu frizerul. Am fost la Dani BarberShop. Dar din prima mi s-a ridicat părul pe ceafă. Dani nu am încredere în tine. Dacă îți dau voie să mă atingi pe ureche deja avem o relație. Pune mâna pe bărbiță. Suntem din România, nu cred că sunt singurul care are mai mule sticle goale de șampon.

Am crescut la țară, într-o familie modestă. Nu făceam foamea, dar ca să înțelegeți nivelul, era o reclamă la ciocolată, noi reeditam reclama cu pâine. De Crăciun, sub pom, găseam dulciuri, până nu a mai avut crăci copacul ăla. Bă tati, dar unde e anul ăsta pomul nostru și mi-a zis stai liniștit nu există Moș Crăciun”, au fost câteva dintre glumele făcute de el.

Finala iUmor 2021 a început în forță pe Antena 1, iar cei 11 concurenți, aleși cu greu de către juriul format din Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dau tot ce este mai bun pentru a demonstra că sunt adevărați maeștri ai divertismentului.

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”

Câștigătorul este ales de juriu, dar și de telespectatori care își vor vota live preferatul și câștigătorul va pleca acasă cu premiul de 20.000 de euro.

În seara aceasta fac spectacol pe scena iUmor, Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin și Teodor Stroe.

Kiara Firan a făcut senzație pe scena iUMor cu un număr de stand-up comedy care a ridicat publicul în picioare. Finalista a avut un moment de umor în care a vorbit despre experiențele sale cu bărbații și a reușit să-i distreze și pe jurați care i-au acordat de voturi DA.

„Kiara, tu pe scenă arăți ca o balerină, vorbești ca o actriță și în anumite momente faci stand-up ca o cântăreață de muzică ușoară. Cât despre propunerea pe care mi-ai înaintat-o, rămâne să discutăm ulterior”, a spus Mihai Bendeac.

Tudor Costina a venit pe scena iUmor cu un număr de stand up comedy, însă deși jurații s-au amuzat, nu a fost îndeajuns pentru Bendeac și Cheloo care l-au votat cu NU și doar Delia a fost cea care l-a notat cu DA.

Concurentul care a creat dezbateri aprinse între jurați la Finala iUmor a fost Claudiu Medeș, care a venit cu un număr inedit de roast la adresa vedetelor, pe ritmuri rep. Cheloo a făcut un gest total neașteptat, acesta le-a dat permisiunea celorlalți doi jurați, Delia și Mihai Bendeac să voteze în locul lui. Văzându-și colegii că nu se pot hotărî, Cheloo a decis până la urmă să voteze cu NU.

Surpriza serii a fost Zamfir Silaghi, care a venit fără niciun fel de experiență în domeniul divertismentului sau al actoriei, dar i-a convins pe jurați să-i ofere voturi pozitive, semn că își merită locul din Finala sezonului 11 iUmor.

Virgil Ciulin a avut o reprezentație savuroasă, cu un moment de umor ce i-a încântat pe jurați. Cheloo nu a fost în primă instanță convins de abilitățile finalistului și s-a iscat o „ceartă” între Mihai Bendeac și fostul membru Paraziții. Într-un final Cheloo a fost înduplecat șă-și schimbe votul.

Petre Roman a pășit pe scena iUmor 2021, în Finala sezonului, cu un moment de roast pentru vedete. Concurentul a făcut comparații dintre vedetele autohtone și personalitățile emblematice din afară. Finalistul s-a descurcat destul de bine și a câștigat simpatia lui Delia și a lui Mihai Bendeac, însă Cheloo l-a votat cu NU.

„Petre, cred că în această seară, ți-ai depășit puțin limitele. Asta înseamnă că e bine. E pentru prima dată când nu mi-am făcut niciun fel de grijă, dar faptul că a început cu un om care s-a pregătit, m-a făcut să mă simt bine. Îți voi da un vot pozitiv și chiar a fost foarte frumos”, i-a spus Mihai Bendeac.

Iulia Albu, apariţie inedită la iUmor. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a luat la „roast” pe Bendeac, Delia şi Cheloo

Finala iUmor 2021 se anunță a fi o ediție extrem de interesantă, mai ales pentru jurați, care fie se vor amuza, fie vor fi ușor „lezați” de glumele concurenților.

Finala iUmor este înregistrată, dar cei de acasă au ocazia să-i voteze live pe concurenți. Finaliștii trebuie să-i convingă pe toți cei trei jurați de talentul lor, altfel sunt eliminați din competiție.