FINALA VOCEA ROMANIEI 2018: S-au ales ultimii patru concurenţi. Dintre ei se va alege CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018

Telespectatorii au ales prin vot finaliştii „Vocea României“: patru concurenţi care sunt la un pas de râvnitul titlu şi de premiul în valoare de 100.000 de euro. În finala „Vocea României“ de vinere viitoare, 14 decembrie, vor lupta trei fete şi un băiat: Mădălina Coca, din echipa Andrei, Alma Boiangiu, eleva lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, de la Irina Rimes, şi Bogdan Ioan, antrenat de Smiley. 

RomaniaTV.net
08 dec. 2018, 06:56
FINALA VOCEA ROMANIEI 2018: S-au ales ultimii patru concurenţi. Dintre ei se va alege CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018

„Vocea României” și-a stabilit finaliștii, vineri seara, la PRO TV! Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, antrenați de Tudor Chirilă, Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, antrenați de Irina Rimes, Mădălina Coca și Renate Grad, antrenați de Andra și Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, pregătiți de Smiley s-au luptat pentru un loc în finală.

În semifinală, concurenții au trebuit să pună în scenă două momente speciale. Ei au interpretat câte o melodie singuri și au alcătuit și un trio – cei doi semifinaliști alături de antrenorul lor, cântând împreună o piesă.

Mădălina Coca, Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici și Bogdan Ioan au fost declarați calificați, în urma voturilor telespectatorilor, în marea finală. Mulți dintre spectatori s-au manifestat în sală, fiind nemulțumiți de cei ajunși în ultimul act. Pe internet sunt valuri de critici pentru cele 4 voci care au fost declarate câștigătoare.