Finalistele Europa League, tratate regeşte la Bucureşti VIDEO

Echipele spaniole vor fi tratate regeşte pe perioada şederii în România. Vor beneficia de servicii de cinci stele: de la meniuri cu ingrediente de primă clasă, la facilităţi de relaxare pe gustul unor adevăraţi campioni.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 05:47
Finalistele Europa League, tratate regeşte la Bucureşti VIDEO

Hotelul de lux unde vor fi cazaţi jucătorii de la Athletic Bilbao s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare pentru oaspeţii de seamă. Camerele în care aceştia vor locui pe perioada şederii în România sunt unele demne de o echipă de top. Iar meniul care le va fi asigurat este şi el unul de cinci stele, stabilit în funcţie de indicaţiile nutriţionistului echipei.

„Echipa are un nutriţionist în strânsă legătură cu bucătarul nostru şef, iar meniul îl pregătesc împreună. E destul de strict, prevede un anumit număr de calorii, apă plată, doar 100 de grame de pâine de persoană”, a dezvăluit Ana Maria Cioltec, director adjunct marketing la Crowne Plaza.

Fotbaliştii de la Bilbao vor avea parte de hrană uşoară şi simplă înaintea finalei Europa League. De exemplu, imediat după sosirea la hotel li s-a pregătit o cină care conţine ca fel de bază burger din curcan şi ton. Carnea este preparată pe grătar, la fel şi cartofii atunci când sunt incluşi în meniu, care mai cuprinde şi legume sote.

Nu la fel de strict va fi meniul la petrecerea care va fi organizată pentru cei de la Athletic Bilbao dacă vor câştiga trofeul Europa League miercuri seară.

Cei de la Atletico Madrid vor fi cazaţi la hotel Intercontinental, unde responsabilii spun că au pregătit totul la cele mai înalte standarde, la figurat şi la propriu, având în vedere că piscina în care fotbaliştii se vor putea relaxa este tocmai la etajul 22.

Dacă din meniul celor de la Athletic Bilbao s-a mai aflat câte ceva, cei de la Atletico Madrid ţin totul secret. Cert este că din meniul restaurantului din hotel fac parte mai multe feluri de mâncare din bucătăria spaniolă.