FINANŢARE MOZIPO, DE ACUM ŞI ÎN ROMÂNIA

Din data de 15.04.2015, avem un nou jucator pe piata de servicii financiare. Compania internationala de credite de nevoi personale MOZIPO si-a deschis primul birou in Bucuresti, str. Baratiei, nr. 31.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 17:43
FINANŢARE MOZIPO, DE ACUM ŞI ÎN ROMÂNIA

In prezent sunt foarte putine institutii de creditare abordabile pentru sume mai mici, necesare pentru a acoperi nevoi personale, datorii sau cheltuieli neprevazute.

Recomandata de un excelent grad de satisfactie a clientelei si o expertiza de peste 7 ani in Europa, MOZIPO isi propune sa acorde imprumuturi intr-un mod cat se poate de simplu, rapid si fara complicatii.

Oricine poate cere si primi rapid un credit MOZIPO pentru nevoi personale nenominalizate, fara a mai trece prin proceduri complexe de validare.

MOZIPO acorda imprumuturi intre 100 si 1000 de lei, in cel mai scurt timp posibil si cu termen de rambursare de una, doua sau trei luni – optional chiar mai mult, in functie de nevoile si posibilitatile fiecarui client in parte.

Sloganul companiei – „MOZIPO. Si ai banii acum” – reflecta fidel obiectivul companiei: solutionarea prompta a problemelor financiare pe termen scurt. In doar 20 de minute, orice persoana care se prezinta la sediul MOZIPO cu buletinul si un numar de cont bancar valid poate obtine banii de care are nevoie.

Mai mult, dupa un prim contact intre client si companie, imprumuturile ulterioare pot fi contractate direct online.

In aceasta situatie, timpul necesar pentru a accesa banii se va rezuma la doar 5 minute, cat dureaza completarea unui formular online, de acasa sau oriunde exista o conexiune Internet.

„Am constatat ca persoanele private infrunta multiple obstacole in cazul in care au nevoie de mici imprumuturi pentru nevoi personale. Dureaza mult predarea documentelor si vizitarea aceleiasi institutii in mod repetat pentru a raspunde la tot felul de intrebari. Astfel de proceduri incomode ii pot face pe clienti sa se simta nesiguri cand cer un imprumut. Noi am simplificat totul la maximum: acordam rapid creditul, iar intrebarile lipsesc cu desavarsire. In plus, am adaptat modul de lucru, astfel incat clientii sa aiba incredere in compania noastra. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a multumi clientul”, declara directoarea MOZIPO, dna Skirmante Klumbyte.

Din 2007, MOZIPO a deservit in Europa un numar de peste 150.000 clienti, dintre care majoritatea continua sa apeleze la serviciile companiei ori de cate ori au nevoie. Astfel, MOZIPO a onorat peste jumatate de milion de imprumuturi, insumand echivalentul a peste 500 milioane lei.

Conform celui mai recent studiu de piata, 98% dintre clientii MOZIPO sunt satisfacuti de serviciile companiei, lucru care ii determina in cele din urma sa recomande MOZIPO si altor potentiali clienti.

Pentru Mozipo, investitia in calificarea personalului si imbunatatirea constanta a procedurilor de acordare a imprumuturilor garanteaza, in egala masura, succesul companiei si increderea clientelei. Pentru a-si atinge obiectivele si un standard ridicat al calitatii serviciilor, MOZIPO a anuntat deja o investitie de cca. 7 milioane lei.