Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat în tipul unui scandal în mijlocul zilei VIDEO

Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat în timpul unui scandal în mijlocul zilei într-un local din Roşiori de Vede. Scandalul a pornit de la faptul că acesta s-a dus să-i confrunte pe interlopii Samir şi Sandocan Vasile pentru că în urmă cu o săptămână i-ar fi bătut mama. 

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 18:53
Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat în tipul unui scandal în mijlocul zilei VIDEO

Din primele informaţii, cei doi bărbaţi care l-au înjunghiat pe finul lui Florin Salam se află în libertate şi sunt consideraţi victime, iar victima propriu-zisă a stattrei ore la spital, iar apoi, în urma unui telefon primit, a fost trimis la o maşină de poliţie care l-a dus la secţie unde a fost reţinut pentru 24 de ore într-o stare critică. Mai mult, finul lui Florin Salam a fost pus sub control judiciar pentru perturbarea liniştii publice şi pentru încăierare.

Citeşte şi: Florin Salam, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea fratelui său infectat cu COVID-19. „Sunt devastat. E foarte grav”

„Există un conflict mai vechi. Cei care au dat cu cuţitul, ca să spun aşa, respectiv Vasile Sami şi Vasile Sandocan şi Denis Stan, sunt consideraţi victime, se află în libertate. Unul dintre ei, acel indivit care a lovit cu cuţitul într-o parte, a fost chemat astăzi, a stat o oră, nu a dat nici o declaraţie şi a plecat acasă. Doi dintre ei au dispărut, cu complicitatea poliţie, pentru că se vede şi pe înregistrare, poliţia a apărut, i-a identificat pe toţi, însă cei doi care au lovit cu cuţitul au putut să plece liniştiţi”, a declarat Mihai Drăgan, avocatul victimei înjunghiate, la România TV.

Potrivit avocatului, cuţitul ar fi pătruns prin umăr şi a ieşit prin spate. Imaginile au fost ridicate de poliţia din Rosiorii de Vedel, însă avocatul a fost avertizat atunci când a preluat cazul că atacatorii controlează tot oraşul.