Florin Salam, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea fratelui său infectat cu COVID-19. „Sunt devastat. E foarte grav”

Florin Salam a vorbit, în exclusivitate la România TV despre starea fratelui său care este infectat cu noul coronavirus. Manelistul a mărturist că este "foarte devastat" pentru că fratele său este în stare gravă şi a acuzat cadrele medicale de la Spitalul "Matei Balş" că nu oferă informaţii rudelor despre starea pacienţilor. 

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 17:44
Florin Salam, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea fratelui său infectat cu COVID-19. „Sunt devastat. E foarte grav”

Florin Salam i-a explicat jurnalistului Victor Ciutacu că a apelat la profesorul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”.

„Ce ne-a făcut să ajungem cu presa acolo. În primul rând, disperarea. Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo. Faptul că ne anunţă doar când vor ei despre fratele meu înseamnă că ceva nu e în regulă. Este normal să ştii despre starea pacientului – nu să spună, nu ştiu… vedem. Suntem disperaţi că nu înţelegem nimic.

Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu ştia sigur despre ce e vorba. A aflat în aceeaşi zi despre starea fratelui meu”, a povestit manelistul, în direct la România TV.

Salam a spus că fratele său este în stare gravă.

„Am înţeles că este grav. Cu două-trei zile vorbeam cu el. Spunea: închideţi pentru că nu vreau să mă vedeţi aşa. I-a spus soţiei: veniţi să mă luaţi de aici!

Sunt foarte devastat şi eu şi familia mea”, a spus manelistul.

Florin Salam a spus că fratele său este intubat şi inconştient.

„Nu putem intra, nici măcar soţia lui. A cerut pe semnătură să se echipeze şi să o lase să intre. Nu ştim cum să facem să ştim mai multe despre el”, a povestit manelistul.

Soţia fratelui lui Florin Salam a fost întrebată dacă este ţigancă şi a fost trimisă la vrăjitoare

„E adevărat. Cei din familia mea n-ar putea să-mi spună vorbe în vânt. (…) Înţeleg că şi domnii doctori sunt zăpăciţi de cap de toată lumea, dar asta nu înseamnă să spui că eşti ţigancă şi să te duci la ghicitoare. Nu mi se pare corect”, a mărturisit Florin Salam.

Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel