Firea, ATAC furibund la adresa viceprimarului PNL. „O beizadea de la Constanţa, ajunsă prin fraudă electorală viceprimar al Capitalei”

Gabriela Firea, primarul în funcţie al Capitalei, l-a acuzat că Stelian Bujduveanu, viceprimarul propus de PNL, de "furt intelectual" deoarece se laudă cu proiectul de reabilitare a reţelei de termoficare prin finanţare cu bani europeni, realizat de fosta administraţie. Mai mult, edilul Capitalei susţine că Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene, că a ascuns dosarul de finanţare pentru termoficare pentru a fi semnat atunci când preia atribuţiile noul primar.

RomaniaTV.net
08 oct. 2020, 10:25
Firea, ATAC furibund la adresa viceprimarului PNL. „O beizadea de la Constanţa, ajunsă prin fraudă electorală viceprimar al Capitalei”

„O beizadea de la Constanţa, ajunsă prin fraudă electorală viceprimar al Capitalei, se laudă azi că va aduce fonduri europene pentru reabilitarea reţelei de termoficare! Noi citisem prin presa vremii că oameni de-ai lor se ocupau cu trafic de ţigări! Acum vad că au trecut la un alt nivel! La furt intelectual, confiscatul muncii de 4 ani a unei întregi echipe, pe care se laudă acum că a blocat-o la toate proiecte benefice pentru oameni!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Stelian Bujduveanu este propunerea PNL de viceprimar al Capitalei

Primarul general în funcţie îl acuză şi pe ministrul Fondurilor Europene că ar fi ascuns „într-un sertar dosarul de finanţare pentru termoficare”.

„Ministrul fondurilor UE, penelistul Boloș, ascunde de câteva luni într-un sertar dosarul de finanţare pentru termoficare, muncit de echipa mea. Ca să nu finalizăm noi proiectul, după ataţia ani de muncă! Şi să-l confişte noul primar nelegitim.

Ce caracter de politician infect să ai, încât să pui în pericol o finanţare europeană de circa 300 de milioane de euro, prin amânarea semnării contractului, doar pentru a puncta politic un proiect la care tu şi gasca ta de hoţi nu aţi muncit nicio zi! 

Ăsta este PNL-ul! Ăsta este Guvernul! O adunătura de nemernici care nu sunt în stare decât sa ameninţe populaţia, să o amendeze, să distrugă economia, să-i sărăcească pe români, să crească şomajul, să îndatoreze ţara şi sa fure munca altora!
Până şi „partenerii” de la USR încep să-şi dea seama ce reprezintă PNL pentru politica romanească: hoţie, tupeu, incompetenţă!”, a mai precizat Firea.

Replica lui Stelian Bujduveanu

De cealaltă parte, Stelian Bujduveanu, viceprimarul propus de PNL, a criticat administraţia PSD din Capitală, despre care a spus că a fost „un dezastru în atragerea fondurilor europene”. De asemenea, pe Gabriela Firea a catalogat-o drept „politicianul minciună”, după ce primarul în funcţie l-a acuzat că i-a „confiscat” un proiect de reabilitare a reţelei de termoficare prin finanţare cu bani europeni.

O beizadea de la Constanta, ajunsa prin frauda electorala viceprimar al Capitalei, se lauda azi ca va aduce fonduri…

Posted by Gabriela Firea on Thursday, October 8, 2020

Stelian Bujduveanu, reacţie după atacul Gabrielei Firea. „Cine a oprit-o să atragă fonduri comunitare? A fost un dezastru”