Firea: Cei care insistă pe ideea de Crăciun în singurătate ne transmiteau insistent că nu vom avea un Paste „normal”

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea critică guvernanţi în contextul pandemiei de coronavirus. Firea spune, într-o postare pe Facebook, că "guvernantii, care nu stiu sa propunā altceva decât māsuri dure împotriva cetātenilor, se fac vinovati de transmiterea în masā a sentimentelor de deznădejde, depresie, tristete, neputintă". 

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 10:08
Firea: Cei care insistă pe ideea de Crăciun în singurătate ne transmiteau insistent că nu vom avea un Paste „normal”

„Cei care insistă în aceste zile pe ideea de Crăciun în singurătate si cum va fi cu totul diferit fatā de alti ani – de parcă lumea nu ar sti -, sunt tot cei care ne transmiteau insistent că nu vom avea un Paste „normal”. De parcă nu întelesese aproape toată lumea situatia.
Ei ca ei, „specialistii”. Dar guvernantii, care nu stiu sa propună altceva decât măsuri dure împotriva cetătenilor, se fac vinovati de transmiterea în masă a sentimentelor de deznādejde, depresie, tristete, neputintā.
La un moment dat, virusul va trece.

Dar a calculat vreun „expert” cât va dura si ce proces anevoios va fi sā-si revinā copiii, adolescentii, tinerii, chiar si adultii, dupā aceastā perioadā în care au fost învinovātiti si stresati, terorizati? În care singura politicā de sānātate publicā a fost „distantarea” de tot si toate?
Adevāratii specialisti si adevaratii conducatori sunt umani! Sunt receptivi la nevoile populatiei. Sunt plini de solutii salvatoare! Nu vin doar cu decizii traumatizante!
O natiune în care nu existā nicio urmā de empatie la nivel de conducātori, nicio grijā fatā de moralul oamenilor, este o natiune care va rāmâne cu sechele la nivel psihologic, în mentalul tuturor” susţine Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Firea, după ce a fost acuzată că a oprit plata stimulentului pentru cei cu dizabilităţi: Un nou fake news marca Nicuşor „Plicuşor” Ban