Firea îi face bilanţul lui Nicuşor Dan: În ultimii doi ani, Capitala ţării a fost abandonată. Bucureştiul are nevoie de lideri care să-l ajute să renască!

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea spune că Bucureştiul are nevoie de lideri care să-l ajute să renască, dat fiind că, în ultimii doi ani, Capitala ţării a fost abandonată.

07 oct. 2022, 10:39
Firea îi face bilanţul lui Nicuşor Dan: În ultimii doi ani, Capitala ţării a fost abandonată. Bucureştiul are nevoie de lideri care să-l ajute să renască!

Gabriela Firea îi face bilanţul după doi ani de mandat al primarului Nicuşor Dan şi spune că este dezastruos.

„Bucureștiul are nevoie de lideri care să-l ajute să renască! În ultimii doi ani, Capitala țării a fost abandonată, iar proiectele majore nu au primit finanțare. Din păcate, nici viitorul apropiat nu sună bine, oricât ar încerca să transmită contrariul actualul primar general și majoritatea de dreapta care îl susține. (…) Marile șantiere sunt încă blocate, cu întârzieri mari sau lucrările se mișcă în ritm de melc. În Prelungirea Ghencea, de exemplu, nu au fost finalizate nici acum lucrările la prima etapă, până la Râul Doamnei, pe care noi le-am început în urmă cu trei ani. Tot ce a făcut pentru Prelungirea Ghencea actualul primar general a fost să-și ducă pupitrul acolo în campania electorală și să le promită locuitorilor că le va fi bine. În curând, se termină lucrările la Pasajul Domnești, iar Primăria Capitalei nu ține pasul.”, susţine Gabriela Firea, care vrea să candideze pentru un nou mandat la primăria Capitalei la viitoarele alegeri, din partea PSD.

Citeşte şi: Atac al Gabrielei Firea la adresa primarului Capitalei: „Unde e apa caldă din afişul tău, Nicuşor Dan?”

Firea a mai afirmat că într-o şedinţă a PSD „am discutat și pe baza analizei apărute în spațiul public privind pierderile enorme pe care le are piața construcțiilor din cauza blocării planurilor urbanistice și a autorizațiilor”. „Se estimează o pierdere de 10,4 miliarde de euro, bani care ar fi ajuns în buget și la bucureșteni. Din păcate, nici amenzile primite de la Inspectoratul de Stat în Construcții pentru că nu a respectat legea și nu a emis autorizații conform legii nu-l mișcă pe primarul general”, a mai spus fostul primar al Capitalei.

Citeşte şi: Sondaj Avangarde: Gabriela Firea ar câștiga Primăria Capitalei indiferent de contracandidații posibili în acest moment. Cum s-au schimbat opţiunile de vot ale românilor

„Bilanțul după doi ani de mandat al primarului Nicușor Dan este dezastruos. (…) Din păcate, constatarea tuturor bucureștenilor este că s-au stricat și lucrurile care mergeau până acum. De vină, chiar și după doi ani, este tot “greaua moștenire””, concluzionează Gabriela Firea.