Firea: Minciuna lui Iohannis a fost dovedită. Candidatul ACL are o problema de caracter

"Nu au trecut decat cateva zile si minciuna domnului Iohannis, ca nu a fost la Grivco, a fost dovedita", susţine Gabriela Firea, într-un comunicat de presă.

RomaniaTV.net
31 aug. 2014, 11:24
Firea: Minciuna lui Iohannis a fost dovedită. Candidatul ACL are o problema de caracter

„Domnul Iohannis nu a fost probabil la Grivco, asa cum nu a fost nici la Traian Basescu, desi masina sa a fost fotografiata acasa la presedinte.

Klaus Werner Iohannis are o problema de caracter. Domnul Iohannis crede ca poate sa se ascunda tot timpul de propriile minciuni, ca nu trebuie sa raspunda la intrebarile tot mai multe pe care le ridica actiunile sale. Klaus Werner Iohannis nu a inteles ca nu ii poate pacali pe romani mintind si ascunzandu-se.

Domnul Iohannis a incercat sa ascunda si discutiile telefonice pe proiecte comune pe care le-a avut cu presedintele, a vrut sa dea uitarii ipostazele in care acestia au fost fotografiati impreuna in 2011 si tot asa. Klaus Werner Iohannis a ajuns sa se incurce insa in propriile minciuni.

Romanii vad din ce in cei mai clar cine este domnul Iohannis. Un om care vrea sa fie un presedinte ca Traian Basescu si care vrea sa isi cladeasca ascensiunea exact ca actualul locatar de la Cotroceni, bazandu-se pe minciuni”, susţine Gabriela Firea. 

Fostul ministru Codruț Sereș a declarat într-un interviu că el însuși este cel care l-a primit pe Klaus Iohannis la Grivco și l-a condus în biroul lui Dan Voiculescu. Iată ce spune Sereș: „(…)eu l-am primit la intrarea în sediu GRIVCO, ne-am strâns mâna, ne-am salutat și l-am condus în încăperea în care se afla Dan Voiculescu”.

În replică, Iohannis l-a acuzat pe Codrut Seres de minciună şi a declarat că aşteaptă în continuare de la Victor Ponta să prezinte public acele dovezi certe că a fost la Grivco.

„În România, libertatea de exprimare este garantată, dar constat că a minţi este la fel de liber. Domnul Codruţ Sereş nici nu ştie cum arăt de aproape, dar eu ştiu din informaţiile apărute în presă că este prietenul domnului Dan Voiculescu”, declară Iohannis într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.