Firea: „Orban patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred. Un adevărat pericol pentru democraţie!”

Gabriela Firea a publicat miercuri un mesaj, pe pagina sa de Facebook, prin care îi îndeamnă pe români să meargă la vot la alegerile parlamentare, deşi acuză în continuare fraudarea scrutinului de la locale.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 07:34
Firea: „Orban patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred. Un adevărat pericol pentru democraţie!”

Fostul primar al capitalei explică faptul că cetăţenii trebuie să meargă la vot pentru a înlătura guvernul PNL, acuzând actualii miniştri de incompetenţă şi sfidarea românilor, şi avertizează asupra pericolului concentrării întregii puteri „într-o singură mână politică”.

„Mā intreaba prieteni si cunoscuti ce rost mai are sa mearga la vot pentru alegerile parlamentare, daca la locale a vazut o tara intreaga ce s-a intamplat si nimeni nu a luat vreo masura. Raspunsul este simplu : tocmai de aceea! Pentru ca, nu pot ei fura, cat putem noi munci si vota!

In plus, votul este singura solutie pentru a scapa de ministri incompetenti si inumani precum Cîtu, Tataru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc. Cei care, prin masurile luate, sfidându-i pe romani, au compromis economia, sanatatea, educatia, protectia sociala.

Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, ca se poate mai rau azi decat ieri si maine fata de azi. Iar Orban patroneaza vesel-inconstient tot acest sistem guvernamental putred.

Scopul parlamentarelor este un nou guvern. Un guvern care sa fie format din oameni competenti, responsabili, cu grija fata de salariati dar si pentru investitorii care creeaza locuri de munca.

Acum, sfidarea conducatorilor fata de români e maxima, pentru ca s-a strans toata puterea intr-o singura „mânā” politica – presedinte, premier, ministri, institutii reprezentative.

Un adevarat pericol pentru democratie!

#DezastruLaGuvernare
#IncompetentaLaVictoria”, scrie Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan: „Joi, la amiază, depun jurământul pentru preluarea funcţiei de primar general al Capitalei. De atunci intru în mandat”