Firea, prima reacţie după ce Dragnea a fost încarcerat: Această situaţie s-a răsfrânt în mod negativ asupra PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizează că "uman, regret situația grea prin care trece acum dl. Dragnea. Îmi pare rău și că această situație s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat și a societății românești în general".

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 14:32
Firea, prima reacţie după ce Dragnea a fost încarcerat: Această situaţie s-a răsfrânt în mod negativ asupra PSD

„Ne aflăm într-un moment de răscruce și avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii importante, hotărâtoare pentru evoluția noastră ca partid, dar și ca doctrină politică. Decizii care se vor răsfrânge și asupra țării, implicit.

Trebuie să înțelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci si a modului de a face politica.

Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci și de transformările majore care au avut loc în societate.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă: Nu-mi dau demisia de la Palatul Victoria. Conform statutului PSD, preiau funcţia de preşedinte

Oamenii au așteptări din ce în ce mai mari, îndreptățite, au la dispoziție instrumente prin care să comunice eficient.

Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrâns de persoane și nu pe o largă consultare în partid și în societate, riscăm să pierdem mult mai mult.

Uman, regret situația grea prin care trece acum dl. Dragnea. Îmi pare rău și că această situație s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat și a societății românești în general.

PSD a avut multi simpatizanți și votanți. PSD avut multi oameni politici responsabili care au dus Romania in UE si NATO. Cred ca trebuie sa ne întoarcem la oameni, tineri și seniori, să-i ascultăm mai mult. Și sigur se vor reîntoarce și ei la noi. Important este să nu ne sfâșiem între noi, pentru putere. Solidaritatea și învățarea lecției să ne fie cuvintele de ordine”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea către Dragnea: Nu îmi doresc să candidez la Presedinţie. Cei care pierd pleacă atunci când există onoare


loading...