Viorica Dăncilă: Nu-mi dau demisia de la Palatul Victoria. Conform statutului PSD, preiau funcţia de preşedinte

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu îşi dă demisia din fruntea Guvernului. În paralel, liderul PSD Liviu Dragnea este condus către penitenciarul Rahova pentru ispăşirea pedepsei.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 13:57
Viorica Dăncilă: Nu-mi dau demisia de la Palatul Victoria. Conform statutului PSD, preiau funcţia de preşedinte

„I-am convocat pe o parte din liderii PSD și pe miniștri pentru a decide în aceste momente importante pentru PSD.  Indiferent de sentimentele față de Dragnea, condamnarea lui reprezintă un moment dificil pentru PSD. Este o dramă pentru el și familia sa, suntem alături de el. Nu vom comenta decizia instanței. Suntem un partid unit, am strâns rândurile, mâine, biroul național ora 11.00, comitet executiv la 18.00 și vom stabili cum vom putea acționa într-un mod care să arate unitatea PSD. Vă asigur că nu demisionez, indiferent de solicitările unora sau altora. Suntem un Guvern responsabil, ne dăm seama că este importantă unitatea țării. Mulțumesc electorattul pentru votul dat, vom continua acordarea fondurilor și a programelor. Nu există tabere în partid, discuțiile le vom avea în partid. Chiar dacă vor fi discuții contradictorii, vom ieși mai întăriți. Conform statutului, preiau funcția de președinte al partidului și celelalte lucruri le vom stabili în forurile statutare ale partidului”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, CONDAMNAT definitiv la 3 ani şi 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive. Primele imagini cu liderul

Liviu Dragnea ajunge la închisoare. Curtea Supremă a menţinut CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție vine a doua zi după ce PSD a obținut un scor dezastruos la alegerile europarlamentare. Luni după-amiază, Liviu Dragnea a plecat să se predea.