Firea: „Restricțiile sau măsurile luate în Capitală trebuie să țină cont de numărul de infectări raportat la numărul REAL de locuitori”

Gabriela Firea a scris miercuri, într-o postare pe Facebook, că numărul real al locuitorilor Capitalei este mult mai mare decât cel consemnat oficial, astfel că măsurile restrictive ar fi, de fapt, prea dure.

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 17:11
Firea: „Restricțiile sau măsurile luate în Capitală trebuie să țină cont de numărul de infectări raportat la numărul REAL de locuitori”

„Întrebare la Cotroceni : ce populație are Bucureștiul?

Răspuns : Nu vă pot răspunde pe loc. Dați-mi voie să mă documentez. Vă transmit răspunsul în scris.

Am repetat în nenumărate rânduri, chiar obsesiv, că în Capitală trăiesc aproape 4 milioane de locuitori. Cu buletin de București sau fără. Cifră calculată de organismele internaționale care au realizat evaluări și analize privind aspectele demografice și socio-economice.

Recensamântul din 2011 scotea la lumină un numar de 2 milioane 200 mii de locuitori. Cifra este depășită, de ani de zile!

De aceea, și restricțiile sau măsurile luate in Capitală trebuie să țină cont de numărul de infectări Sars-Cov 2 la numărul REAL de locuitori, nu la o statistică antică!

Omenirea se mișcă, evoluează, numai noi parcă suntem condamnați să rămânem încremeniți cu birocrații de la DSP-uri și Ministerul Sănătății care nu știu pe ce lume trăiesc, la 8 luni de la declanșarea „gripei ușoare”.

Testare masivă pentru izolare NU vor să facă, așa cum se procedează în lumea civilizată! În schimb, impun restricții pe bandă rulantă, îngropând economia!

#GropariiEconomiei

#GuvernulResponsabilDeSomaj”, a scris fostul primar al capitalei pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, după un nou record de cazuri: „Nu e nevoie să închidem toată ţara”