Firea şi Isărescu rămân pe primele locuri în topul încrederii românilor. Iohannis şi Kovesi au scăzut în sondaje

De la președintele Iohannis, la șefa DNA, Codruța Kovesi, până la șeful PSD, Liviu Dragnea, mai marii țării scad în sondaje la capitolul încredere acordată de români, scrie sociologul Mirel Palada. 

RomaniaTV.net
04 mai 2017, 13:34
Firea şi Isărescu rămân pe primele locuri în topul încrederii românilor. Iohannis şi Kovesi au scăzut în sondaje

Șeful statului scade de la 34 la 25 la suută, șefa procurorilor anticorupție pierde 8 procente, dar și liderul PSD, Liviu Dragnea, scande în sondaje, de la 29 la 20 la sută, susține sociologul. Palada spune că primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, și guvernatorul BNR. Mugur Isărescu, sunt singurii care rămân constanți. 

„Iohannis scade de la 34 la 25. E bine. Kovesi scade de la 31 la 18. E foarte bine. Basescu scade de la 18 la 6. E foartefoartefoarte bine, desi ma mir cum de mai exista oameni pe lumea asta care sa mai poata avea incredere in el. Dragnea scade de la 29 la 20. Voi trebuie sa-mi spuneti daca e bine sau nu. De fapt, cam toti scad. Se duc in cap. Soarele rasare, increderea in politicieni dispare. Singurii la care rezista coafura? Firea si Isarescu”, a scris Mirel Palada pe pagina sa de facebook.